Bad/douche

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Prijs
Sorteren op:

Douche/bad

Onze huid heeft het zwaar te verduren; het weer, milieuvervuiling en make up om er maar een paar op te noemen. Als je je huid goed wilt verzorgen is het dus heel belangrijk deze goed te reinigen, zo houd je de huid mooi en gezond. Ben je nog op zoek naar goede douche/bad producten? Wij hebben een paar van onze favorieten op een rijtje gezet. Het resultaat? Een zichtbaar, mooiere huid.

hannah Shower Treatment heeft een hydrofiele samenstelling, is voedend, hydraterend en verzorgend, kalmerend, herstelt de lipidenlaag van de huid, en heeft een frisse geurbeleving.

Om de lichaamshuid schoon en fris te behouden is frequent douchen noodzakelijk. Veelvuldig douchen met schuimende producten kan de huid echter flink uitdrogen en daardoor kwetsbaarder maken. Als algemeen basisproduct ten aanzien van huidverbeterende cosmetica biedt hannah de hannah Shower Treatment met een hydrofiele olieformule die de huid respecteert en optimaal verzorgt. hannah Shower Treatment is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie met een heerlijke frisse geur. Dankzij haar uniek samenstelling respecteert deze de natuurlijke beschermlaag van de huid en droogt deze niet uit. Daar waar nodig herstelt het eenvoudige gebruik van hannah Shower Treatment de lipidenlaag van de huid. Het resultaat? Een fris geurende, grondig schone en goed gehydrateerde lichaamshuid.

Medex Bath Crème de Beauté is een heerlijk schuimende badcrème met de geur die je kent van Medex Essential Complex Bath Oil. Je reinigt je huid op aangenaam ontspannen wijze.