Armen

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Prijs
Sorteren op:

Armen
In de lente en zomer dragen we vaak wat luchtigere kleding dan in de herft winter. Het wordt steeds iets warmer, dus weg met de truien en vesten.. op naar de blote armen! Natuurlijk moet je ze goed verzorgen, ze vallen vaak meer op dan je denkt. Naast je gezicht zijn het vaak de enige andere ‘blote’ delen van je lichaam die te zien zijn.

Haar
Het grootste probleem dat sommige vrouwen hebben met hun armen is het haar er op. De bovenarmen hebben vaak weinig haar, maar de onderarmen hebben vaak wel redelijk wat (lange) haren. Armhaar kan soms dik en zwart zijn, erg opvallend. We leven in tijden waar lichaamshaar eigenlijk weg gehaald ‘hoort’ te worden, maar armhaar wordt over het algemeen wel geaccepteerd. Zit het je toch niet helemaal lekker? Dan kan je het haar weghalen, doe dit bijvoorbeeld door het te waxen. Scheer je armhaar nooit, dan komt het dik en stoppelig terug. Waxen is de snelste en makkelijkste manier om er vanaf te komen. Bleken van de haren kan ook, maar bleek is niet heel erg goed voor je (en citroensap werkt niet zo wonderbaarlijk als wordt beweerd).

Zacht
De huid op de armen lijkt altijd wel droog te zijn. Smeer ze dus zeker goed in met een lekkere bodylotion. Vergeet je ellebogen niet, de droogste stukjes van je hele lichaam. Heb je blote armen én blote schouders, dan raad ik je aan een bodylotion te gebruiken.

Bultjes/pukkeltjes
Bultjes en pukkeltjes op de armen komt heel veel voor, ook hier kun je verschillende producten voor gebruiken. Kijk ook eens bij huidproblemen.