Billen

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Prijs
Sorteren op:

Billen
Ook het bindweefsel van de billen verandert met de loop der jaren. Door het ouder worden verslapt de huid en maakt minder collageen en elastine aan. Daar bovenop zijn de sporen van een of meerdere zwangerschappen, de overgang, gewichtsschommelingen en verkeerde eetgewoontes duidelijk zichtbaar.

Crème
Door een crème te gebruiken bestemd voor de billen die bindweefselproteïnen bevat die zeer diepgaand in de huid doorwerken wordt de behandelde huid zichtbaar strakker en steviger!

Werking van de crème
De crème werkt zeer diepgaand in op de huid . Het maakt de huid strakker en steviger. Behalve dat, de crème doet meer: hij geeft voeding, verzacht en geeft een intensieve verzorging af aan de huid.

Gebruik van crème voor de billen
Voor een optimale werking gebruik de crème in de ochtend en in de avond. Pas het toe door de huid flink in te masseren.

Striae op de billen: olie!
Olie is een uitstekende huidverzorging voor de billen. Zeker ook als er striae is ontstaan. Pas het toe door de huid flink in te masseren.

Dagelijkse massage olie met arnica extracten
Massage olie met arnica extracten is een uitstekende huidverzorging voor het probleemgebied van veel vrouwen: de billen. Door de massage toepassing ontspant en verwarmd het de spieren en de huid weldadig, en is ook uitermate geschikt bij spierpijn na het trainen van oefenen van de billen.

Peeling van de huid
Ter ondersteuning van de verzorging is een zachte douche peeling uitstekend. Een peeling is een weldaad voor de huid. Zeker als je ook cellulitis hebt, is een zachte peeling een perfecte bestrijder. Het maakt de huid zichtbaar zachter. Door de toegepaste massage bevordert het de doorbloeding flink en stimuleert het vernieuwingsproces van de huid. Een keer per week gebruiken is voldoende.

Cellulitis olie voor de billen
Cellulitis olie ondersteunt de huidstofwisseling bij cellulitis.