Handen

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Handen
Je handen hebben tijdens de winter veel te verduren. Ze worden droog van de kou en zitten steeds maar weggestopt in dikke handschoenen. Nu de zomer er aan komt, kun je ze weer tevoorschijn toveren. Maar natuurlijk wel nadat je ze goed verzorgd hebt! Het is belangrijk dat je jouw handen gehydrateerd houdt en je nagels goed verzorgt.

Droge huid
Veel mensen hebben last van droge handen die na een tijdje zelfs een beetje gaan schilferen. Dat voelt niet prettig en ziet er ook niet verzorgd uit. Je kunt ze het beste even voorzichtig scrubben met een scrub die hier speciaal voor is gemaakt. Dit is een milde scrub die geschikt is voor de dunne huid . Bij het scrubben zullen eventuele losse huidschilfers verwijderd worden. Hierna voelt je huid zijdezacht aan.

Insmeren
Vervolgens smeer je je handen in met een handcrème. Je kunt kiezen voor een stevige vette handcrème of een wat dunnere handcrème die sneller intrekt. Welke crème je nodig hebt, is volledig afhankelijk van het huidtype dat je hebt en wat je zelf prettig vindt. Bij een extreem droge huid is een vette crème zeker aan te raden, maar heb je weinig tijd om de crème in te laten trekken dan kun je beter kiezen voor een dunnere variant.