Oksels

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Oksels
Als het seizoen van luchtige jurkjes en mouwloze shirtjes er weer aankomt is er reden genoeg om je oksels eens extra goed te verzorgen! Hoe krijg je de perfecte, zachte oksels?

Voorkom donkere plekken
Donkere plekken ontstaan door verschillende factoren. Je kunt ze voorkomen door je haartjes er met wortel en al uit te trekken, zo voorkom je de bekende schaduw. Wil je een minder drastische aanpak? Kies dan voor goede verzorging en draag niet te strakke kleding.

Zorg voor goed gereedschap
Je krijgt geen mooie, zachte oksels door te scheren met een oud scheermesje. Zorg dus voor een goed scheermes en zorg dat het bij je past. Heb je een gevoelige huid? Kies dan ook op basis daarvan je scheermes en scheerschuim.

Gebruik een verzorgende deodorant
Je okselhuid is erg gevoelig. Daarom is het belangrijk om niet alleen een deodorant te kiezen die geurtjes maskeert, maar die ook je huid verzorgt. Kies bijvoorbeeld voor Dove deodorant. Deze hydrateert de okselhuid, met als resultaat zichtbaar zachtere en gladdere oksels in slechts 7 dagen.

Gebruik handige trucjes
Beautygeheimpjes zijn er om gedeeld te worden. Zo helpt het bijvoorbeeld om te wachten met scheren tot het eind van je douchesessie. Dan is je huid ontspannen en je haartjes zachter. Heb je stugge haartjes? Scrub je huid dan voorzichtig voordat je scheert. Zo voorkom je ingegroeide haartjes en een geïrriteerde huid.