Voeten

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Voeten
Geef jij je voeten de verzorging die ze verdienen? Uiteraard is dit heel belangrijk, maar ze worden bijna niet verzorgd. Aandacht en geld besteden aan hand- en gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar voeten worden door velen overgeslagen ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden. Dat is jammer, want met een goede voetverzorging voelen ze niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit.

Voorkomen is beter
Een regelmatige verzorging kunnen eventuele klachten voorkomen. Ook een goede hygiëne is daarbij van belang.

Kloofjes
De huid van je voeten bevat van nature weinig talgkliertjes. De huid droogt daarom snel uit. Door het gebruik van een verzorgende crème houd je ze zacht en soepel en krijgen kloofjes minder kans.
Zijn de kloofjes al ontstaan? Gebruik dan een herstellende crème die ervoor zorgt dat de kloofjes minder pijnlijk worden en de kloofjes uiteindelijk doet verdwijnen.

Zweetvoeten
Waarom zijn we hier zo vatbaar voor? De meeste van de ongeveer twee miljoen zweetkliertjes concentreren zich op het voorhoofd, handpalmen en voetzolen. Zweet gaat onaangenaam ruiken doordat het een reactie aangaat met stoffen op de huid. Door het opsluiten van de huid in de sokken en schoenen krijgt dit proces meer de kans zich te ontwikkelen.

Zweetvoeten behandel je niet alleen om de vervelende geur te verbannen, door constant vochtige voeten beschadigt je huid en krijgen huid- en nagelschimmels alle kans zich te nestelen in deze warme en vochtige omgeving.