Bruidsampul

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Bruidsampul

Als bruid straal je sowieso. Maar het is wel fijn als je voor je bruiloft wat extra tijd besteedt aan je uiterlijk. Daar hoort natuurlijk gezichtsverzorging bij! Wil je dat je huid er op jullie bruiloft op z’n best uitziet? Je gezicht verzorgen voor en tijdens de bruiloft doe je met deze tips; en hier hoort een bruidsampul bij!

Experimenteren met vreemde crèmes en behandelingen? Niet doen! Stel je voor dat je huid er niet tegen kan, dan loop je op je bruiloft rond met vlekken in je gezicht. Om erachter te komen wat bij jouw type huid past, kun je het beste naar een beauty salon gaan.

Medex re-indures ampullen zorgen voor een verbeterde tonus bij verslapte en vermoeide huid door het extract van Fomes officinalis dat in deze ampullen verwerkt is. Medex Re-indures ampullen worden ook wel bruidsampullen genoemd. Het adstringerende (straktrekkende) effect van het Fomes officinalis in Re-indures ampullen is ook te gebruiken bij vette huidtypes, gekenmerkt door overmatige talgproductie en grove (open) poriën: na verloop van tijd wordt zelfs een matterend effect waargenomen, waardoor vette huid niet meer zo glimt.

In een ampul zitten veel meer geconcentreerde werkstoffen dan in een crème en een masker. De werkstoffen zijn zeer kleine moleculen, zodat het dieper in de huid gaat werken.