Dagcrème met SPF

Een dagcrème met SPF biedt niet alleen de voordelen van het voeden van de huid, maar beschermt deze bovendien ook tegen de zon. De sterkte van de zon beïnvloed jouw huid niet alleen door te verbranden, maar ook door deze uit te drogen. Deze beide invloeden zorgen ervoor dat je eerder zult gaan vervellen, en een oudere huid krijgt. Door te smeren met een dagcrème met SPF voorkom je dit. De huid wordt gevoed, en bovendien beschermt tegen verbranding en uitdroging van de zon. Het is dus in feite een combinatie van een dagcrème, en een anti-zonnebrand. Nu is niet iedere huid hetzelfde, en heeft dus iedere huid zijn eigen behoeftes aan extra voeding en bescherming. Bij hannah zijn we hier goed van op de hoogte, en hebben dus verschillende crèmes ontwikkeld voor verschillende huidtypes. We zullen hier later nog dieper op ingaan.

 

Hannah producten 

Bij hannah hebben we rekening gehouden met het feit dat iedereen een andere huid heeft. Zo is er een dagcrème met SPF voor zowel iemand met een droge huid, als iemand met een vette huid. Ook hebben wij een dagcrème die geschikt is voor mensen die niet bruin worden, maar direct verbranden en daarom behoefte hebben aan een specifieke dagcrème met SPF erin verwerkt. Bij de hannah producten staat de klant en zijn wensen centraal, en dus hebben wij door de jaren heen producten ontwikkeld voor specifieke doeleinden. Alle genoemde producten kunnen op de webshop van Verbeter Mijn Huid worden besteld. Uiteindelijk staat bij hannah centraal dat de cliënt een gave en egale huid moet krijgen door het gebruik van onze producten. Een dagcrème met SPF is hier het perfecte voorbeeld van. Door gebruik te maken van een hannah dagcrème met SPF wordt de huid niet alleen beschermd tegen zonlicht, maar ook gevoed en onderhouden. 

 

Gezonde huid

Een gezonde huid heeft enkele kenmerken die door middel van een dagcrème met SPF worden bereikt. Allereerst is een gezonde huid zowel egaal als elastisch. Dit houdt in dat er geen oneffenheden of strak gespannen huid is, en dit wordt veroorzaakt door een goede voeding en doorbloeding van de huid. Een dagcrème met SPF zorgt niet alleen voor bescherming van de huid tegen de zon en effecten van buitenaf zoals luchtvervuiling, maar zorgt ook voor goede voeding en doorbloeding van de huid. Hierdoor bereik je een gezonde huid zonder irritaties, verkleuringen of gevoeligheid. Uiteindelijk wordt de huid opgebouwd uit poriën, en deze poriën laten een vlakke kleur en egale huid zien door een goede verzorging. Met een gezonde huid bereik je een stralende en glanzende huid, wat wordt bereikt door middel van een dagcrème met SPF. Bij Verbeter Mijn Huid hebben wij gelukkig een groot arsenaal aan dagcrèmes om je behoeften hierin te voorzien!

 

Ouderdom tegengaan door dagcrème met SPF 

Een dagcrème met SPF werkt door een huid te hydrateren, beschermen en voeden tegelijkertijd. Naast dat het tegen de zon werkt door de SPF die verwerkt is in de dagcrème, heb je ook de voordelen van een gevoede en gehydrateerde huid. Hierdoor heb je een combinatie die zorgt voor een optimale huid, ook als je ouder bent. De bescherming is bijvoorbeeld tegen ziektes als huidkanker, maar bijvoorbeeld ook tegen rimpels. Rimpels ontstaan door ouderdom van de huid, waardoor deze er minder gezond uit gaat zien. Door het gebruik van een dagcrème met SPF wordt dit tegengegaan. Zo heb je door gebruik van een dagcrème met SPF van Verbeter Mijn Huid ook later een extra mooie huid. Iets wat later extra zal opvallen wanneer andere ouderen een slechtere huid krijgen, waar jouw huid nog gezond en stralend zal zijn. 

 

Dagcrème met SPF in plaats van anti-zonnebrand 

De werking van een dagcrème met SPF is niet hetzelfde als een anti-zonnebrand. Zo is de werking van dagcrème met SPF uitgewerkt na enkele uren, en niet bedoeld om in de brandende zon mee te gaan zitten. Hiervoor is het gehalte SPF simpelweg te laag, omdat deze moet worden aangevuld met de werkende factoren van de dagcrème zelf. Dagcrème met SPF is dus geen vervanger van anti-zonnebrand, maar werkt goed bij dagelijks gebruik als zonbescherming. Wil je bijvoorbeeld uren gaan zonnen op het strand, dan is het alsnog verstandig om je in te smeren met de juiste factor anti-zonnebrand. In combinatie met de dagcrème met SPF heb je zo de optimale onderhoud en behoud van jouw huid. 

 

Dagcrème

Een algemene dagcrème biedt al vele voordelen ten opzichte van iemand die dit niet gebruikt. Een dagcrème wordt meestal dagelijks gebruikt om een opfrisser van de huid te geven. Deze opfrisser is voor de korte termijn, maar het gebruik van een dagcrème zorgt er op de lange termijn ook voor dat je een gezonde huid krijgt. Door de werkzame stoffen in een dagcrème wordt de huid namelijk gevoed en gehydrateerd, en wordt zo een gezonde huid. Bovendien zal de bloeddoorstroming verbetert worden, waardoor er een betere opname van voeding uit het bloed kan worden bereikt. Door deze wisselwerking heeft een dagcrème grote voordelen voor het bereiken van een gezonde huid. Ook dagcrèmes worden verkocht bij Verbeter Mijn Huid. 

 

Verschillende gebruikers dagcrème met SPF

Niet alle gebruikers van een dagcrème hebben dezelfde huid en omstandigheden. Vandaar dat we bij hannah verschillende dagcrèmes met SPF hebben ontwikkeld voor de verschillende huidtypes. De een heeft bijvoorbeeld een hele droge huid, de ander een hele vette huid, en de een verbrand sneller dan de ander. Door dit soort verschillen is er ook een andere behoefte aan dagcrèmes met SPF per huidtype. Het gebruik van de juiste dagcrème zorgt voor gebruikers voor de juiste voeding en hydratatie in combinatie met de juiste zonbescherming van Verbeter Mijn Huid. Zo kunnen verschillende gebruikers profiteren van dagcrèmes met SPF, ongeacht wat voor huid zij hebben en dus welke behoeftes de huid heeft met betrekking tot voeding en hydratering. De bescherming tegen de zon is bovendien een extra doel wat bereikt wordt door het gebruik van een dagcrème met SPF. 

 

hannah doelen 

Bij hannah en de ontwikkelde hannah producten staat het herstellen, onderhouden en verbeteren van de huid van klanten centraal. Een mooi streven, waar ook wij van Verbeter Mijn Huid achter staan. Door de jaren heen hebben zij producten weten te ontwikkelen voor verschillende gebruikers. Bijvoorbeeld de dagcrèmes met SPF, die ontwikkeld zijn voor verschillende huidtypes. Zo kan een hannah product in samenwerking met het juiste gebruik iedereen helpen om een gezonde huid te krijgen. Hierbij is het wel van belang dat je de juiste producten gebruikt, iets waar onze huidcoaches goed mee kunnen helpen. Bij hannah gaat de expertise en ervaring zo ver dat wij niet meer spreken van schoonheidsspecialisten, maar van hannah huidcoaches. hannah huidcoaches zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de staat van iemands huid, en zijn niet tevreden tot dit einddoel is bereikt. Ben je geïnteresseerd naar jouw mogelijkheden bij Verbeter Mijn Huid, of heb je advies nodig? Neem dan vooral contact op met ons of een van onze hannah huidcoaches. Wij helpen je graag op weg naar een gezonde en stralende huid!

Conclusie dagcrème met SPF

Een dagcrème met SPF is dus een goede manier van voeding en hydratatie van de huid om een gezonde huid te bereiken. Het is niet alleen een manier van voeden en hydrateren, maar de huid wordt ook beschermd tegen de Uv-straling van de zon. Bijzonder aangeraden door het team van Verbeter Mijn Huid! Bovendien is de huid daarnaast ook nog beschermd tegen dingen als luchtvervuiling en beter bestand tegen de vorming van rimpels. Het gebruik van een dagcrème met SPF wordt dan ook aangeraden om op de lange termijn te doen, om het beste resultaat te behalen. De dagcrèmes van Verbeter Mijn Huid helpen hier het beste bij. Wat enorm van belang is bij het uitkiezen van een dagcrème is het vaststellen van welke huidtype je hebt. Per huidtype is er namelijk een andere behoefte aan hydratatie en voeding om de optimale huid te bereiken. Niet iedere huid heeft dus dezelfde eigenschappen, en hier moet de crème dan ook op worden aangepast. De een heeft een droge huid, waar de ander een vette huid heeft. 

Overigens is een dagcrème met SPF geen goede vervanger voor een anti-zonnebrand. De werking tegen de zon van een dagcrème met SPF is maar beperkt, en wordt dus meer voor dagelijks gebruik aangeraden en niet voor een stranddag. Natuurlijk kun je bij een stranddag ook een dagcrème met SPF op hebben, maar hierbij raden wij dan wel aan om tijdig ook nog anti-zonnebrand te smeren. Op een stranddag is de zonnesterkte simpelweg te sterk om alleen met een dagcrème met SPF tegen te zijn beschermd. 

Over het algemeen raden we van harte aan om dagelijks gebruik te maken van een dagcrème met SPF voor de optimale verzorging van jouw huid. Door de juiste crème te gebruiken kun je zowel op de korte als lange termijn een gezonde en stralende huid krijgen. Bovendien is de huid beschermd tegen ziektes en veroudering. Eigenlijk alleen maar voordelen dus. Heb je nog vragen of zoek je nog extra informatie? Bij interesse in de producten die benoemd zijn, verwijzen wij je door naar de webshop van Verbeter Mijn Huid.