Foam

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Productvorm
Prijs
Sorteren op:

Medex Anti-Oxidant Prepare Foam

Foam

Cure Therapy Series
Medex Anti-Oxidant Prepare Foam

  • Preventief en herstellend voor epidermis
  • Beschermt tegen invloed van stressfactoren op de huid
  • Herstellend en anti-ageing
  • Zorgt voor een langere levensduur van huidcellen

Huidtype:
Ieder huidtype: rijpere, gevoelige en onreine huid

Omschrijving:
Reinigende Anti-Ageing Foam voor dagelijks gebruik met 15% natuurlijke Fruitzuren (pH 4.3). Verwijdert dode huidcellen, waardoor er een frisse, gladde huid tevoorschijn komt. Verrijkt met krachtige antioxidantenmix van rode druiven voor alle huidtypen:

Gebruiksaanwijzing:
Het schuim van Medex Anti-Oxidant Prepare Foam 1 à 2 maal oppompen en gelijkmatig met beide handen over het gelaat verdelen. In het begin dagelijks gebruiken, 7 tot 14 dagen achter elkaar; vervolgens naar behoeve enkele malen per week, naast de normale huidreiniging, doorgebruiken.

Wat is het?
Een voorbeeld van een vloeistofschuim, de zeepbel

Voorbeelden van schuimen die bestaan uit gasbellen omgeven met een vloeistof, zijn wasmiddel en zepen.

Afhankelijk van de schuimstructuur en de elektrostatische eigenschappen van de moleculen ontstaan er schuimen met verschillende grootte, wanddikte en levensduur. In principe is de levensduur van vloeistofschuimen begrensd omdat een vloeistof-schuim-cel ernaar streeft om haar zeer grote verhouding tussen de oppervlaktevloeistof en gas te minimaliseren. Tevens zorgt de zwaartekracht ervoor dat de vloeistof in de celwand langzaam naar onderen stroomt waardoor de wand van de vloeistofschuimcel dunner wordt. Hierdoor zal de celwand uiteindelijk (open)breken