Gelaat algeheel

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Het Gelaat algeheel

Het gezicht/gelaat algeheel is zoals het lichaam, het is belangrijk om ervoor te zorgen door het te voeden en door zijn gedrag regelmatig waar te nemen. Als de ogen, de spiegel van de ziel zijn, is het gelaat, de afspiegeling van een evenwichtige voeding en een gezond milieu. Maar, ook indien men zijn huid regelmatig voedt, merkt men op dat ze toch het slachtoffer kan zijn van agressies zoals de hitte, milieuverontreiniging, de kou en de vijand nummer één: de rimpels!
Gelaatsverzorging in een gespecialiseerd instituut vereist vaak een zeker budget en is bijgevolg niet toegankelijk voor iedereen. Daarom verkiezen bepaalde vrouwen om dagelijks, gedurende een kwartier voor hun gezicht te zorgen. Maar bij gebrek aan techniek, maken ze vaak fouten bij het ontschminken of bij het aanbrengen van een hydraterende crème.

Door deze adviezen stap voor stap te volgen, en de juiste producten te kiezen, zul je inzien dat het niet moeilijk is om de huid te voeden, en dat enkele regelmatige verzorging en een goede techniek, voldoende zijn om de huid haar oorspronkelijke glans weer terug te geven.
De verzorging van het gezicht/gelaat omvat drie uiterst belangrijke stappen die erin bestaan om het gezicht te reinigen, te versterken en te hydrateren.

Het gezicht moet zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gereinigd worden om stof en alle in de poriën opgeslagen onzuiverheden, weg te nemen. De reinigingsproducten handelen als essentiële factoren om de verschijning van rimpels uit te stellen omdat ze de huid meer ontvankelijk maken voor de hydraterende zorgen en de anti-leeftijd behandelingen.