Gelmasker

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Eigenschap
Acne
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Gelmasker

Medex Purus Mask kan als een gelmasker worden toegepast, is kalmerend en zuiverend en voelt als een weldadige verzachting voor de huid.

  • Beïnvloedt de vochtigheidsbalans van de huid optimaal (1).
  • Onrustige en onreine huid kalmeert zichtbaar.
  • Bevat Aloë Vera, Kamille en Hamamelis.

Huidtype
Acnehuid, vette/onreine huid of rode/gevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing
Medex Purus Mask in een dun laagje aanbrengen en laten drogen in ca. 15 minuten. Daarna met lauw water verwijderen. Afhankelijk voor welke klachten het gebruik is, 1 à 2 maal per week aanbrengen.
Medex Purus Mask maakt ook deel uit van de Medex Purus Acne Behandelingsmethode. Bij de acnehuid is het aan te raden als bescherming, want de gel houdt vuil tegen en houdt tevens vocht vast. Breng hiervoor een dun laagje aan en laat het gewoon zitten. Vooral mannen vinden dit prettig na het scheren. Het verfrist, en trekt de poriën samen. Dus te gebruiken voor diverse doeleinden.

Toelichting
(1) Een masker met een gecombineerde werking. Door een optimale concentratie aloë vera, dat zowel kalmerend als intens zuiverend werkt, is het masker een weldadige verzachting voor de huid, maar ook de vochtigheidsbalans wordt gunstig beïnvloed door dit masker. Dit gel-achtige masker, dat ook extracten van kamille en hamamelis bevat, is haast onmisbaar bij de behandeling van puistjes in de ruimste zin van het woord. Onrustige en onreine huid wordt er zichtbaar door gekalmeerd. Daarom is Medex Purus Mask in het begin van de Medex Purus Acne Behandelingsmethode ook het enige beschermende product dat de acnecliënt gebruikt. Later, wanneer de acne onder controle is, wordt tevens een geschikte beschermende dagcrème aangebracht. Verder te gebruiken bij elke rode of gevoelige huid, bijvoorbeeld: na het harsen van het gelaat, na het epileren van de wenkbrauwen, na het zonnen, of wanneer bijv. onverwachte roodheid is opgetreden na de behandeling.