hannah huidcoach

 

Bij hannah huidcoaches wordt door middel van een speciale aanpak jouw huid verbetert. Door meer dan 30 jaar ervaring bij het merk en de specialisten kunnen zij ervoor zorgen dat jouw huid gaat stralen. De aanpak hiervoor is over de jaren heen geperfectioneerd, waarbij de klant altijd centraal staat. De kwaliteit van onze service is zo hoog dat er niet meer gesproken wordt van reguliere schoonheidsspecialisten. Bij hannah werken huidcoaches die net dat stapje verder gaan om de klant te helpen. Onze aanpak begint met een persoonlijk gesprek. Zoals iedere vingerafdruk anders is, is ook iedere huid anders. Om die reden is het van belang dat onze huidcoach zich goed kan verplaatsen in jouw situatie. Vervolgens kan in combinatie met de hannah producten een persoonlijke aanpak worden opgesteld. Deze aanpak is zeer persoonlijk, en zoals gezegd draait het allemaal om de klant. Een streven waar ook Verbeter Mijn Huid volledig achter staat.

Denk je erover na om hannah huidcoach te worden of heb je andere gerelateerde vragen? Neem dan contact met ons op!

 

hannah producten

Het gebruik van hannah producten is onderdeel van het proces van huidverbetering. De ontwikkeling van onze hannah producten zijn een doorlopend proces geweest sinds onze oprichting in 1979. Zo hebben we door de jaren heen onze producten weten te optimaliseren. De producten die wij leveren zullen worden verwerkt in de strategie die onze huidcoach met jou opstelt. Vervolgens is het een kwestie van je houden aan het dagelijkse smeren en gebruiken van onze hannah producten. Je zult zien gedurende het proces jouw huid steeds beter en egaler begint te worden. Zo kun je zien dat de huid ook gezond wordt, en daardoor begint te stralen. Hiernaast zullen de hannah huidcoaches door middel van tips en trucs nog extra adviezen geven. Zo wordt de optimale huid bereikt bij hannah. Voor de aanschaf van hannah producten, staat Verbeter Mijn Huid klaar!

 

Huidverzorging 

De huidverzorging begint dus bij de hannah producten, maar daarnaast is goede coaching ook cruciaal. De producten worden in combinatie met de coaching opgesteld tijdens de gesprekken met de klant. Zo kan voor iedere klant een persoonlijk plan worden opgesteld, waarbij met alles rekening wordt gehouden. De huidverzorging en coaching is namelijk afhankelijk van de omstandigheden. Iedereens huid is anders, en zo ook de situatie en mogelijkheden per klant. Veel stress kan bijvoorbeeld bijdragen aan een slechte huid, iets wat vaak bij drukke klanten voorkomt. Dit is iets om rekening mee te houden tijdens het opstellen van de juiste planning en strategie tot huidverzorging. Zo gaat het verbeteren van de huid bij hannah veel verder dan alleen het verkopen van hannah producten en advies geven op Verbeter Mijn Huid. Het is meeleven met de klant, en door empathie zo goed mogelijk proberen vast te stellen wat de beste aanpak is. 

 

Huidcoach

Een hannah huidcoach worden is gebaseerd rond de kennis en ervaring die het team heeft opgedaan in de afgelopen decennia. Door een speciaal plan te hebben ontwikkeld, in combinatie met de juiste hannah producten, weet een huidcoach als beste wie wat nodig heeft. Zo kan iedere huid weer jeugdig worden, indien de aanpak maar goed is. De expertise die ik als huidcoach heb opgedaan is een combinatie van theorie en praktijk. Zo bestaat er een gepatenteerd en wetenschappelijk bewezen therapie tegen rimpels en een bindweefselmassage. Dergelijke therapieën en massages worden niet door een gemiddelde schoonheidsspecialist gegeven, wel door een hannah huidcoach. Uiteindelijk staat een stralende huid voor de klant centraal en is het van belang dat ik als huidcoach van hannah me goed kan inleven in de situatie van de klant. Dagelijks zijn er momenteel dan ook meer dan 400 hannah huidcoaches aan het werk in Nederland. De aanpak werkt, en de klanten zijn enorm tevreden met de aanpak van een hannah huidcoach. 

 

Huidcoach worden

Het is mogelijk om cursussen te volgen om zelf een hannah huidcoach te worden. De jarenlange ervaring en productie en ontwikkeling van de hannah aanpak geef ik graag aan je door. Vele decennia van kennis en ervaring heeft zich inmiddels opgebouwd en hier kunnen nog meer klanten mee worden geholpen. Uiteindelijk is het “hannah-doel” om iedereen een stralende en gezonde huid te geven. Het worden van een huidcoach kan door het volgen van workshops. In deze workshops wordt in Voorthuizen door ervaren hannah huidcoaches tot in detail uitgelegd wat de beste aanpak voor huidverzorging is. Zo heeft hannah een proces weten op te zetten waarbij duidelijk en eenvoudig de belangrijkste kennis en ervaring kan worden overgedragen. Na het volgen van deze workshops kun jij ook de badge van hannah huidcoach dragen. Zo weet jij het allerbeste wat de aanpak van huidverzorging is. 

 

Dagelijkse verzorging 

Bij de workshops wordt ook duidelijk gemaakt wat het belang van dagelijkse verzorging bij huidverzorging is. Door dagelijks gebruik te maken van hannah producten wordt het optimale resultaat behaald. Dit is ook cruciaal om aan te geven bij klanten, gezien deze uiteindelijk de dagelijkse verzorging moeten doen. Het plan en de producten van Verbeter Mijn Huid kunnen perfect zijn, maar zonder de uitvoering wordt een stralende huid krijgen toch lastig. Hier moeten klanten dus heel duidelijk van op de hoogte zijn. Natuurlijk zijn er vaak verschillende aanpakken mogelijk, dus zijn er bij hannah vaak ook verschillende mogelijkheden. Wij zetten je graag op het spoor om een echte hannah huidcoach te worden. Beter dan een gemiddelde schoonheidsspecialist. 

 

Workshops 

De workshops worden door hannah in Voorthuizen aangeboden om van jou een hannah huidcoach te maken. Deze workshops variëren van een dagdeel, tot een intensieve 6-daagse cursus (verdeeld over 3 maanden) waarbij we jou leren wat belangrijk is bij het worden van een hannah huidcoach. Meest gebruikelijk wordt een 4-daagse cursus voltooid, waarna je bij een extra 5 dagen de mogelijkheid krijgt om ook de bindweefselmassage te leren. Deze bindweefselmassage is naast wetenschappelijk bewezen, ook nog een gepatenteerd en alleen te gebruiken door hannah huidcoaches. Zo kun je klanten een extra service bieden die een reguliere schoonheidsspecialist niet kan bieden. Naast deze opleidingen tot een hannah huidverzorger, kun je ook de basiscursussen volgen die helpen bij ondernemen en probleem registratie. Zo wordt een beginnend hannah huidcoach geholpen bij het uitbreiden van het bedrijf. 

 

Bindweefselmassage

De opleiding tot hannah huidcoach die ook bindweefselmassages mag uitvoeren duurt 5 dagen. In deze 5 dagen wordt geleerd wat deze onderscheidende massage kan bieden aan klanten. Zoals gezegd, het is een wetenschappelijk bewezen en bovendien gepatenteerde massage. Bij de massage wordt de huid diep gestimuleerd door een speciale wijze van masseren. Door het diepe werken van de massage werkt het erg snel, en is er dus al snel verschil in de huid te zien. Bovendien worden specifieke vezels gestimuleerd die stevigheid en veerkracht in de huid zullen opwekken. Hierdoor wordt de huid nog gezonder, en gaat bovendien stralen. Door de stimulatie van de huid wordt de doorbloeding ook beter, waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen door de huid. De combinatie van deze voordelen leiden tot een optimale gezichtsverzorging met snel resultaat. Naast deze opleiding is het ook nog mogelijk om de rimpel reductie therapie te volgen. 

 

Rimpel reductie therapie

Naast de bindweefselmassage is een workshop tot de rimpel reductie therapie mogelijk. Bij deze workshop wordt in 6 dagen uitgelegd in zowel theorie als praktijk wat de therapie inhoudt en hoe hij werkt. Ook deze vorm van gezichtsverzorging is gepatenteerd en wetenschappelijk bewezen, net als de eerder besproken bindweefselmassage. De resultaten zijn een verbetering van de huid met wel 30-80%. Een gigantisch verschil met deze therapie die geen ander ons na doet. 

Rimpels zijn net als littekens een vorm van verplaatste huid, waardoor een lelijke plek ontstaat. Deze verplaatsingen van huid gebeuren ook bij brandwonden en ontstekingen bijvoorbeeld. Bij hannah leren wij dat door middel van de therapie hoe je de huid weer terug op de oorspronkelijke plaats krijgt. Zo worden de littekens en rimpels weer glad om de optimale gezichtsverzorging te kunnen waarmaken. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een specifiek proces, waarbij een combinatie wordt gemaakt van een speciale hannah techniek en hannah producten. Naast dat de huid er weer mooi uitziet, heeft de therapie ook voordelen als het tegengaan van jeuk of roodheid. Extra voordelen die ook weer bijdragen aan een optimale gezondheid voor de huid. 

 

Specials @hannah 

De laatste mogelijke workshops bestaan uit de specials@hannah. Bij deze workshops staat het overdragen van kennis en ervaring op andere gebieden centraal. Zo is begeleiding voor nieuwe huidcoaches bij het opzetten van een bedrijf belangrijk. Hier kan hannah ook jou bij helpen door de vele jaren ervaring in de markt. Daarnaast bieden zij ook extra cursussen voor specifieke problemen die veel voorkomen als huidproblemen. Denk hierbij aan een specifieke cursus tegen acne, maar ook een intens treatment die extra grondig te werk gaat om de huid te optimaliseren. Door het volgen van alle cursussen kun jij net als 400 anderen jezelf opwerken tot hannah huidcoach. Dit biedt extra service voor klanten, waardoor je klanten blij en tevreden worden. Bij interesse in deze cursussen en workshops hoop ik dat je contact met hannah gaat opnemen. ZIj helpen jou graag bij het inplannen van de eerste stappen tot het worden van een succesvolle hannah huidcoach!

Je merkt, ik ben erg enthousiast over de producten en de behandelingen van hannah! Succes!

 

Conclusie hannah huidcoach 

Door de vele jaren ontwikkeling, kennis en ervaring hebben hannah huidcoaches landelijk laten zien dat zij in staat zijn om optimale huidverzorging te bieden. Samen met een huidcoach wordt een gericht plan opgesteld van dagelijkse verzorging met hannah huidproducten. Alle producten zijn bovendien te bestellen bij Verbeter Mijn Huid. Op deze pagina zijn alle producten van hannah te bestellen. En voor 12:00 besteld, is morgen in huis! Daarnaast kan een ervaren hannah huidcoach nog extra services bieden, denk aan de bindweefselmassage en rimpel reductie therapie. Deze aanpakken zijn wetenschappelijk bewezen en gepatenteerd door hannah. Om die reden kunnen alleen hannah huidcoaches gebruik maken van deze aanpak.


Verder staat bij het huidverzorging proces centraal dat de klant duidelijk weet wat er gaat gebeuren. Zo wordt het plan afgestemd per klant, en aangepast op zijn of haar omstandigheden. Door empathie en inlevingsvermogen wordt vervolgens het optimale plan samengesteld voor die klant. Deze aanpak is heel anders dan een reguliere schoonheidsspecialist heeft. Die heeft bovendien geen strategie voor de lange termijn, iets waar een hannah huidcoach wel naar streeft. Zo bieden hannah huidcoaches net dat beetje extra, wat zich doet onderscheiden van een reguliere schoonheidssalon.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden als klant of om toekomstig hannah huidcoach te worden? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij helpen jou graag, zowel als klant of als opleiding. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en hier verder op bouwen.