hannah producten

Over de afgelopen 40 jaar hebben wij van hannah producten ontwikkeld voor de optimale verzorging van de huid. Dit doen wij voor zowel mannen als vrouwen, en ook speciaal voor tieners. Iedereen heeft een verschillend type huid, en om die reden hebben wij vele verschillende hannah producten ontwikkeld. De een heeft een droge huid, de ander een gevoelige huid. Sommige mensen hebben ook een specifiek doel bij het gebruiken van de hannah producten die wij verkopen. Zo is het gebruik van een dagcrème met SPF bedoeld voor de optimale verzorging van de huid op zowel de korte als lange termijn. Het uiteindelijke doel van hannah is het verwezenlijken van een gezond, stralend huid bij iedereen die gebruik maakt van onze producten en adviezen. We streven hiernaar op een duurzame wijze, waarbij de gezondheid van de huid op 1 staat. Dit is dé specialist in huidverzorging!

 

hannah 

hannah is opgericht in 1979 door Hannah Hakze met als doel ‘geef je huid een kans’. Dit is een motto dat tot op de dag van vandaag door het bedrijf en het team wordt nagestreefd. Hierbij worden producten ontwikkeld, en zijn er ook behandelingen die speciaal door hannah huidcoaches worden uitgevoerd. Centraal bij hannah staat dus de verzorging van de huid, en er alles aan doen om deze weer gezond en stralend te krijgen. De hannah huidcoaches gaan hierbij verder dan een reguliere schoonheidsspecialist zou gaan. Zo wordt er een persoonlijk plan met de klant opgesteld, waarbij we ons zo goed mogelijk in jouw situatie proberen te plaatsen. Op die manier kunnen we een plan opstellen waardoor we jouw huid weer in optimale gezonde conditie krijgen.  Bij interesse in wat wij voor jou kunnen betekenen, neem vooral contact met ons op. Dan helpen wij van Verbeter Mijn Huid ook jou aan een gezonde huid! 

 

hannah producten kopen 

Het kopen van hannah producten kan eenvoudig online via onze webshop van Verbeter Mijn Huid. Op de webshop bieden wij veel producten aan, van gezichtsverzorging tot zonbescherming. Bij al onze producten staat de huidverzorging centraal, en streven wij naar een optimale gezond en stralende huid voor iedereen. het doel van Verbeter Mijn Huid is dan ook het verbeteren van iedereens huid. Al onze producten hebben een specifiek doel, wat duidelijk online staat uitgelegd. Wij hebben speciale lijnen voor zowel mannen, vrouwen als tieners. Zo kan iedereen vinden wat hij of zij nodig heeft. Voor specifieke behandelingen van bijvoorbeeld acne hebben wij ook speciaal een crème ontwikkeld. Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die voorkomt bij jongeren vooral. hannah producten in allerlei varianten zijn te koop op beschikbaar op Verbeter Mijn Huid! Hier kun je gemakkelijk door middel van filters zoeken naar de producten die jij wilt kopen. 

 

hannah huidproducten 

De hannah huidproducten die worden aangeboden door hannah zijn bedoeld voor de optimale verzorging van de huid. Het stimuleren, voeden, hydrateren en beschermen van de huid staat hierbij centraal. Een gezonde huid wordt gekenmerkt door een egale kleur en gladde huid die straalt.Om dit te bereiken kunnen bijvoorbeeld verschillende producten kunnen worden gebruikt voor het herstellen van de huid indien deze beschadigd is. Een voorbeeld hiervan is de Touch Family line van hannah huidproducten. Ook zijn er speciaal ontwikkelde hannah producten tegen veroudering van de huid. Hiermee wordt vooral de vorming van rimpels mee beperkt. Rimpels zijn een teken van veroudering van de huid waarbij de massa van de huid zich ophoopt, waardoor er op de oorspronkelijke huid plaats een rimpel ontstaat. Door de huid te voeden en structureel te onderhouden met een product van de Red Line van hannah huidproducten ga je deze veroudering tegen. Zo krijg je een mooie, gezonde huid op de lange termijn. 

 

hannah cosmetica

De producten die vallen onder de hannah cosmetica streven naar de optimale gezondheid van de huid. Dit varieert van hannah huidproducten die reinigen, peelen, stimuleren en herstellen. Alle hannah cosmetica richt zich op het voeden en hydrateren van de huid op een wijze die natuurlijk herstel stimuleert. Zo kan iedereen een gladde, en mooie gezonde huid krijgen. Iedereen heeft een ander type huid heeft, daarom heeft hannah producten ontwikkeld voor iedere type huid. Zo kan iedereen vinden wat hij of zij nodig heeft bij de verzorging van de huid. Per groep zijn er namelijk ook specifieke behoeftes. Zo zal een tiener geen interesse hebben in een anti rimpel crème. Bij de producten die hannah verkoopt staat het duurzaam verbeteren van de conditie van de huid hoog in het vaandel. Dit houdt in dat ervan uit binnen de huid zich moet gaan herstellen, en zo het mooiste eindresultaat wordt bereikt. Voor een overzicht van hannah producten kun je terecht op de webshop van Verbeter Mijn Huid!

 

Het bindweefsel 

hannah streeft naar het duurzaam verzorgen van de huid waardoor het bindweefsel goed onderhouden is. Ook bij Verbeter Mijn Huid zijn wij ons bewust van het belang van een gezond bindweefsel, waarbij duurzame verzorging het beste resultaat laat zien. Het duurzaam onderhouden van de huid houdt in dat er wordt gewerkt van binnenuit. Zo kan de huid zich natuurlijk herstellen, en weer gezond worden. Het bindweefsel kun je zien als het verbindende element in de huid die de jeugdigheid en gezondheid van de huid bepaald. Dit zie je terug in de egale kleur, elasticiteit en uitstraling. Het herstellen van de huid wordt bijvoorbeeld gedaan door huidherstellende producten, of de reiniging van de huid waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Ook zijn er producten die het herstel stimuleren, en zo het proces van huidverzorging te versnellen. Dit maakt allemaal plaats voor de groei van een gezonde huid die gehydrateerd en gevoed wordt door de hannah producten. 

 

Bindweefselmassage 

Het doel van hannah om een gezonde huid te krijgen bij klanten gaat verder dan alleen de hannah producten. In 2021 lopen ruim 400 hannah huidcoaches door Nederland die dagelijks mensen behandelen aan de huid. Hierbij maken zij gebruik van hannah huidproducten en verder ook het uitvoeren van bijvoorbeeld een bindweefselmassage of rimpel reductie therapie. Deze massage en therapie zijn ontwikkeld door hannah door de jaren heen en zijn wetenschappelijk bewezen en gepatenteerd. Door deze behandelingen te ondergaan wordt daadwerkelijk resultaat geboekt, om het bindweefsel te stimuleren of rimpelvorming tegen te gaan. Zoals gezegd, deze behandelingen zijn wetenschappelijk bewezen. Bij interesse kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder in het proces van een gezonde huid krijgen. 

 

hannah lijnen 

De producten van hannah zijn verdeeld onder verschillende lijnen. Zo wordt het voor jou gemakkelijk om te vinden bij Verbeter Mijn Huid waar je naar op zoek bent. Voorbeelden van deze lijnen zijn; 

  • hannah basic line, de dagelijkse verzorging van de huid. Hier horen producten bij die reinigen tot tonen. De gebruikte ingrediënten zijn bovendien natuurlijk en gekwalificeerd voor de best mogelijke kwaliteit. 
  • hannah clear line, plantaardige ingrediënten en synthetische werkstoffen. De naam van deze lijn geeft al aan wat de intentie van de lijn is, een heldere en transparante aanpak van huidverzorging. Zonder geur- of kleurstoffen. Geschikt voor elk type huid. 
  • hannah red line, stralende huid door herstellende werking. Deze line richt zich op het verjongen en herstellen van de huid. Door huidcel vernieuwende hannah red line producten wordt de huid verbeterd. 
  • hannah acne line, speciaal tegen mensen met acne problemen. Deze lijn van producten is specifiek tegen problemen met acne zoals die veel bij tieners voorkomt. Door reiniging en maskers wordt dit probleem verholpen. 
  • hannah sun perfect line, ter bescherming van de huid tegen de zon. Deze hannah producten bevatten bijvoorbeeld SPF tegen de UV stralen van de zon die de huid uitdrogen en kunnen verbranden. Speciaal voor zomerse dagen. 
  • hannah body line, lichaamsverzorging. Deze lijn biedt producten om bijvoorbeeld te scrubben of een lichaamsolie die meer voor de lichaamsverzorging is, dan voor huidverbetering. 

Conclusie hannah producten 

De producten van hannah streven naar een duurzame oplossing voor een gezonde huid. Door gebruik te maken van de hannah huidproducten zal de huid weer gaan stralen als nooit tevoren. Dit wordt bereikt door een scala van producten die ieder zijn eigen doel hebben. Denk hierbij aan producten voor reiniging, herstel, stimulering en bescherming van de huid. Tegenwoordig zijn er ook producten die gecombineerd worden, zoals de dagcrème met SPF. Deze crème biedt zowel hydratatie en voeding aan de huid, als bescherming tegen de zon en luchtvervuiling bijvoorbeeld. Alle besproken producten kunnen online worden besteld op https://www.verbetermijnhuid.nl. Naast de hannah producten worden er ook speciale behandelingen aangeboden door hannah huidcoaches. Deze huidcoaches zijn gespecialiseerd in het gebruik van de hannah huidproducten en hannah cosmetica. In combinatie met speciale hannah behandelingen ter stimulatie van het bindweefsel en antirimpel therapie zal de optimale gezonde huid worden bereikt. Deze behandelingen zijn wetenschappelijk bewezen, en bovendien gepatenteerd. Dit is ook een onderscheidende factor van de hannah huidcoaches vergeleken met reguliere schoonheidsspecialisten.

Benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? Neem dan vooral contact met ons op. Dan kunnen wij samen een plan opstellen om ook jouw huid te verzorgen en weer te laten stralen. Ons team van hannah en de huidcoaches staan voor jou klaar.