hannah producten

Als gecertificeerde hannah-huidcoach én specialist in huidverbetering, weet ik wat je allemaal kan bereiken met de juiste huidverzorgingsproducten. Het structureel verzorgen van je huid voorkomt vroegtijdige rimpels, maar met de juiste producten kun je huidproblemen aanpakken én voorkomen. Met volle overtuiging gebruik ik als schoonheidsspecialiste hannah producten in mijn praktijk. Ik ben er trots op dat ik deze huidverzorgingsproducten in de webshop aan kan bieden. Op deze pagina vertel ik je wat het merk hannah is en wat het voor jou kan betekenen.


Verbetermijnhuid hannah Geef je Huid een kans!Coaching en begeleiding

Je zult je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden. Zo kun je optimaal profiteren van de hannah producten voor huidverzorging. Als huidcoach kan ik je effectieve adviezen en handige tips geven. Dit doe ik natuurlijk in mijn schoonheidssalon, maar ook telefonisch of via de mail. Oók wanneer je iets in de webshop bestelt; ik neem graag contact met je op om te vertellen hoe je het product het beste kan gebruiken. Alles staat of valt met de juiste begeleiding en het juiste advies voor jou.

 

Hannah producten werken huidherstellend en huidverbeterend

Het is belangrijk voor je om te weten dat het bij hannah producten gaat om actief werkende ingrediënten die

hannah Bindweefselmassageintensief huidherstellend en huidverbeterend zijn. Voor het behalen van optimale resultaten zal ik je, zoals ik al eerder zei, adviezen geven over het juiste thuisgebruik van de producten. Dit doe ik per mail of telefoon; wat jij het liefste wil. Het is echt van belang om de hannah producten juist te gebruiken. Zo bereik je zichtbare en voelbare, maar bovenal een structurele huidverbetering!

De pers

Graag wijs ik je ook op de vele publicaties van en over de hannah producten. Als voorbeeld wil ik artikelen noemen in de Beau Monde, Quest, Margriet, Viva, Linda, Jackie, Santé en Jan.

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering

Bij hannah is er één belangrijk doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen. In 1979 begon Hannah Hakze het merk ‘hannah’. Ze was specialist in huidtherapie en combineerde dit met bindweefselmassage. Zo kwam ze met unieke producten. Nu, na zoveel jaren ervaring, zijn de ontwikkelaars van hannah echte specialisten geworden. Specialisten in huidtherapie. De missie van Hannah (die in 2006 overleed): “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.” 

Herstel je huid met hannah producten

Bij de ontwikkeling van hannah producten gaat het erom de beschadigde huid weer in balans te brengen. De huid wordt weer hersteld. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als huidverzorgingsproducten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdek je snel de toegevoegde waarde van de hannah producten.

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling. Er worden huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten gebruikt, die samen een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld dat het resultaat in korte tijd zichtbaar wordt. Je hoeft natuurlijk echt niet alle hannah producten te gebruiken. Jij moet alleen die producten gebruiken die jouw huid verbeteren en onderhouden. In onze webshop kun je met het filter het juiste product kiezen. En heb je hulp nodig; neem dan contact met me op. In de video hieronder krijg je een beeld van het bedrijf hannah.

 

 

hannah producten

Verbetermijnhuid Hannah Alle Producten
Klik op de afbeelding om direct naar alle hannah-producten te gaan!

Bij de ontwikkeling van producten gaat het erom de beschadigde huid weer in balans te brengen. De huid wordt weer hersteld. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdek je snel de toegevoegde waarde van de producten.

Elk product van hannah heeft een uitgebalanceerde samenstelling. Er worden huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten gebruikt, die samen een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld dat het resultaat in korte tijd zichtbaar wordt. Je hoeft natuurlijk echt niet alle producten van hannah te gebruiken. Jij moet alleen die producten gebruiken die jouw huid verbeteren en onderhouden. In onze webshop kun je met het filter het juiste product kiezen. En heb je hulp nodig; neem dan contact met me op.

In de video hieronder krijg je een beeld van het bedrijf hannah.

Best verkochte hannah producten

De 5 verbeteringsfases van hannah

Hieronder staan de 5 belangrijkste fases voor je huid. Volg deze stappen en merk dat je huid verbetert. Acne verdwijnt, littekens worden minder, vroegtijdige rimpels worden minder zichtbaar… je huid straalt weer!
Verbetermijnhuid hannah Geef je Huid een kans!

Beschermen

Zorg dat je je kostbare huid optimaal beschermt tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. De zon, de kou, uitlaatgassen… De producten van hannah zijn door jarenlange praktijkervaring zeer zorgvuldig samengesteld en bieden je een effectieve en vooral duurzame huidverbetering. Klik hier om alle hannah beschermingsproducten direct te filteren en te bekijken.

Verbetermijnhuid hannah Reinigen

Reinigen

Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen, is de huid in staat om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Klik hier om alle hannah verbeteringsproducten direct te filteren en te bekijken.

 

 

Verbetermijnhuid hannah Peelen

Peelen

Door je huid wekelijks op een intense peeling te trakteren, zorg je voor de stimulatie van de huidcellen. Een echte oppepper voor je huid waarmee je huid gehydrateerd en gevitaliseerd wordt. Klik hier om alle hannah peelingproducten direct te filteren en te bekijken.

 

 

Verbetermijnhuid hannah Stimuleren

Stimuleren

Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een erg belangrijke stap binnen het hannah-systeem voor huidverbetering. Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen. Klik hier om alle hannah stimuleringsproducten direct te filteren en te bekijken. 

 


Verbetermijnhuid hannah Herstellen

Herstellen

Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang. Klik hier om alle hannah herstelproducten direct te filteren en te bekijken.
 

De 5 verbeteringslijnen van hannah

Hannah heeft 5 lijnen met producten. Hieronder lees je wat het verschil is tussen de lijnen.


Verbetermijnhuid hannah Red Line

Red Line

Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier. De Red Line bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden, ook voor een beschadigde huid. Klik hier om alle hannah Red Line producten direct te filteren en te bekijken.


Verbetermijnhuid hannah Sun Perfection

 

 

 

 

Sun Perfection

Met een nieuwe visie op zonbescherming is een lijn van producten ontwikkeld voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Bij de ontwikkelingen van deze innovatieve lijn, werd gedacht vanuit de huidtype in plaats van SPF-nummers. Klik hier om alle hannah Sun Perfection-producten direct te filteren en te bekijken.


 


Verbetermijnhuid hannah Clear

Clear

Huidverbetering kan heel helder zijn. Met dit besef zijn producten ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Deze lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid en het milieu. Klik hier om alle hannah Clear-producten direct te filteren en te bekijken. 

 

Verbetermijnhuid hannah Body

 

Body

De lichaamshuid heeft specifieke eisen ten aanzien van de verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. Klik hier om alle hannah Body-producten direct te filteren en te bekijken.
 

 

Verbetermijnhuid hannah Specials

Specials

Uiteraard verkoop ik in de webshop ook unieke hannah specials zoals de hannah toilettas en het nieuwe boek ‘Huid en meer…’ Klik hier om alle hannah Specials direct te filteren en te bekijken.

Populaire hannah-behandelingen

 

hannah Bindweefselmassage

Hannah wil uit de huid halen wat er nog aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Er wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem. Eén van de methodes om de conditie van de huid te verbeteren, is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel). Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, het is ook een zeer aangename en ontspannen massage.

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid. Zo kan de huidstructuur verjongen, worden blokkades weggehaald en wordt het bindweefsel versterkt. Daarnaast is de huid door een goede doorbloeding ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding zijn de celwanden nauwelijks in staat om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Zo kunnen er bijvoorbeeld rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden onder meer de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulatie van de huiddoorbloeding
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Verbetering van de huidweerstand

 

hannah Rimpel Reductie Therapie

De technieken van de hannah Bindweefselmassage zijn doorontwikkeld. Hieruit is de Rimpel Reductie Therapie ontstaan. Deze massage is speciaal gericht op het behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerd en toont aan dat er, mits goed en volgens protocol toegepast, een verbetering plaatsvindt van maar liefst 35 tot 80%!

Geen ingrijpende operaties nodig

De hannah Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah-producten bovendien vergroot. Als je start met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de hannah Bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

hannah huidverbetering
medex
VerbeterMijnHuid - Thuisbezorg
 • bijna 200 producten voor huidverbetering en -verzorging
 • gratis verzending binnen Nederland
 • vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis
Hannah Bindweefselmassage 300x69 1