VerbeterMijnHuid maakt jouw keuze gemakkelijk!
Hoe meer je filtert, hoe eenvoudiger je kunt kiezen!

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Huidverzorgingsproducten

In de webshop vind je alleen huidverzorgingsproducten van de bekende merken hannah en Medex. Deze merken waar ik zelf ook al jarenlang in de schoonheidssalon mee werk, staan bekend om het verbeteren van de huid. De huidverzorgingsproducten van deze merken doen daadwerkelijk wat ze beloven en een mooie bijkomstigheid is dat ze betaalbaar zijn. Veel klanten vinden het ook belangrijk dat de producten die ze voor hun huid gebruiken dierproefvrij zijn. Beide merken zijn absoluut dierproefvrij en worden op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Wel zo prettig om te weten!

Alle huidverzorgingsproducten snel gevonden

We hebben een groot assortiment van ongeveer 200 verschillende huidverzorgingsproducten waarmee je je huid kunt verbeteren. Deze producten hebben allemaal een andere werking, andere werkstoffen en zijn niet voor iedereen geschikt. Om het je makkelijk te maken kun je gebruik maken van het filter, waardoor je eenvoudig en snel het voor jou meest geschikte product kunt vinden. Kies zelf welke vragen je zou willen beantwoorden en zie dat het productaanbod afneemt. Je keuze wordt dus steeds kleiner. Selectie weer uitbreiden? Klik op het kruisje van een eerder beantwoorde vraag en je zult zien dat je keuze weer groter wordt.

Moet ik het filter gebruiken?

Nee hoor, die keuze is geheel aan jou. Het hoeft zeker niet als je al weet welk huidverzorgingsproduct van Medex of hannah je zoekt. Dan kun je beter de zoekfunctie gebruiken. Klik op het vergrootglas op de rechterkant van het scherm en typ (een deel van) de naam. Je zult zien dat jouw huidverzorgingsproduct snel is gevonden.

Bestel huidverzorgingsproducten gemakkelijk online

Bij alle (bijna 200!) huidverzorgingsproducten staat informatie over het artikel. Ook vind je daar de eigenschappen en de gebruiksaanwijzing. Zo weet je precies wat je koopt en hoe je het moet gebruiken. Lees op je gemak alles door, en vraag je je af welk product voor jou het beste is? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik doe mijn best om jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. En als je een huidverzorgingsproduct koopt betaal je geen verzendkosten. Bestel voor 12.00 uur en je hebt het de volgende dag al in huis.

 

hannah huidverbetering
medex
VerbeterMijnHuid - Thuisbezorg
  • bijna 200 producten voor huidverbetering en -verzorging
  • gratis verzending binnen Nederland
  • vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis