Gevoelige (tere) huid

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Gevoelige, tere huid
Een gevoelige, tere huid kun je wél verbeteren. Hoor je ook tot de groep mensen die een droge, trekkerige huid heeft en die overgevoelig reageert op cosmetica en verzorgingsproducten. Vermijd je de schoonheidsspecialist omdat je huid na een behandeling geïrriteerd raakt? Zie je door de bomen het bos niet meer wat de verzorging van je huid betreft en wil je weten hoe je dit wel goed kunt aanpakken?

Een mooie huid begint met een goed advies
Een deskundig advies is onontbeerlijk bij een gevoelige huid en bij ons ben je hiervoor aan het goede adres . Niet alleen door onze jarenlange ervaring weten wij als huid experts hoe we met jouw huidtype om moeten gaan maar zeker ook door de dermatologische trainingen in samenwerking met artsen kunnen we heel specifiek advies geven om je huid haar kracht weer terug te laten vinden.

Gevoelige, tere huid
Een gezonde huid is sterk en weerbaar. Ontdek hoe jouw huid die mooie, gezonde glow krijgt. Een gevoelige (tere) huid is kwetsbaar en continu bezig om zich te beschermen tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf. Zonder ondersteuning blijft de huid kwetsbaar en kan deze niet op kracht komen. Laat een huidcoach in een goede huidanalyse bepalen wat je huid nodig heeft en je behandelingen en verzorging hierop afstemmen.

Langdurige resultaten zijn mogelijk
Een kwetsbare huid heeft tijd nodig om haar kracht te hervinden. Je zult merken dat je huid al snel verbetering zal vertonen met onze behandelmethodes, maar omdat we voorzichtig te werk gaan is het goed om te weten dat de huid tijd nodig heeft om sterker en weerbaarder te worden. Maar als de huid eenmaal dit stadium bereikt, is het mogelijk om de resultaten vast te houden.