Beschermen

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Huid beschermen

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam, het gewicht van de huid kan bij een volwassen persoon tussen de 15 en 20 kilo wegen, dat maakt het niet alleen het grootste orgaan maar ook het zwaarste orgaan van ons lichaam. De opperhuid is de buitenste laag en dient het lichaam te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Ook al is de huid een sterk orgaan die uit 3 lagen bestaat; de opperhuid, de lederhuid en de bindweefsellaag. Voor een optimale werking van het harnas dien je de huid te beschermen en verzorgen, vooral wanneer het kwetsbaar is.

Huid beschermen voor invloeden van buitenaf

Wanneer je huid wordt blootgesteld aan diverse weersomstandigheden zoals ijzige kou, uv-straling en droge lucht kan dit schadelijk zijn voor de huid. Om zonschade aan de huid te voorkomen kun je de huid beschermen met een dagcrème waar SPF in zit verwerkt. Het heeft pas echt resultaat wanneer je een crème aanschaft met minimaal SPF 30 erin, en het elke dag gebruikt. Zelfs wanneer het bewolkt is is het belangrijk om de huid te beschermen, uv-straling is krachtig en gaat door de wolken heen.

Als je een huid hebt die beschadigd is door bijvoorbeeld acne of eczeem kunnen er eerder schadelijke bacteriën en schimmels in de huid binnen dringen. Door gebruik te maken van de juiste producten kun je je huid beschermen tegen virussen en andere invloeden van buitenaf.

Huid beschermen en verzorgen voor een frisse uitstraling

Je huid is een weerspiegeling van jezelf. Als jij goed voor je lichaam en huid zorgt, is dit ook zichtbaar voor de buitenwereld. Of we nu willen of niet, mensen beoordelen elkaar altijd op de eerste indruk, waarbij uiterlijk een grote rol speelt. Mocht je huid in een slechte conditie zijn of je hebt last van erge acne of een andere huidaandoening dan kan het voorkomen dat je het vervelend vindt om je te begeven in nieuwe kringen. Waardoor je beperkt wordt in je sociale leven. Met het gebruik van de juiste producten kun je de huid beschermen en verbeteren, zodat ook jij straks weer kunt genieten van een stralende en egale huid.

VerbeterMijnHuid heeft diverse producten in het assortiment die kunnen bijdragen aan een verbetering van de huidconditie en de huid beschermen. Om ervoor te zorgen dat je producten koopt die passend zijn bij jouw situatie kun je gebruik maken van de handige zoekfilters. Maak een keuze uit de huidklacht die je wilt behandelen en de juiste artikelen komen naar voren.  Heb je vragen over onze producten of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag.