Huid herstellen

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Huid herstellen

Je huid is ontzettend kwetsbaar en heeft daardoor altijd verzorging nodig. Echter wordt dit in praktijk nog vaak onderschat. Iedere huid is anders en heeft daardoor een andere aanpak nodig. De een heeft wellicht helemaal geen verzorging nodig, doordat die van zichzelf al een gladde huid heeft. De ander heeft misschien wat extra aandacht nodig. Wij hebben daarom ook een uitgebreid assortiment aan huid herstellen producten.

Huid herstellen met wassen

Je huid herstellen door te gaan wassen, zoals douchen, reinigt de huid wel, maar tast daarentegen ook gelijk de natuurlijke beschermlaag aan. Hierdoor zal je huid glad aanvoelen, maar als jij de natuurlijke beschermlaag niet helpt, is de kans ook vele malen groter dat je huid schade oploopt. Daarom is het aan te raden om altijd na het douchen een beschermende crème aan te brengen. De hoeveelheid is afhankelijk van jezelf. Zoals we aangaven is iedere situatie anders.

Huid herstellen in de nacht

Wij krijgen vrij vaak de vraag waar een nacht crème goed voor is. Gedurende de dag raakt je huid vervuild met vetten en bacteriën. Deze “vijanden” moeten aangepakt worden om infecties of dergelijke te voorkomen. Tijdens de nacht werkt de huid op volle toeren om zich te herstellen van alle dagelijkse invloeden, zoals zonlicht, airco of uitlaatgassen.

Wist jij dat er ook veel interne invloeden zijn die je huid kunnen aantasten, namelijk stress, nicotine, alcohol en slechte voeding. Een verzorgende nachtcrème kan je huid dus aanzienlijk helpen en herstellen in de nacht. Zorg wel dat jij je nachtcrème aanbrengt op een schone huid, want anders bestaat er een kans op pukkels en andere infecties.

De keuze van reinigingsproducten

Je huid herstellen doe jij met de juiste reinigingsproducten die past bij je huidtype. Dat klinkt heel makkelijk, maar dat is het niet. Heb jij een droge huid, dan kan je beter reinigingsproducten aanschaffen voor een droge huid i.c.m. reinigingsmelk. Dit gebruik je zonder water, dus de kans op uitdrogen is minimaal aangezien water je huid uitdroogt.

Heb jij je gezicht gereinigd dan adviseren wij om een tonic of een lotion aan te brengen. Zodat de laatste restjes verwijderd worden.

Verbetermijnhuid

Verbetermijnhuid is in het leven geroepen om iedereen te voorzien van een goede huid. Wij hebben een breed assortiment aan huid herstellen artikelen, zodat jij gegarandeerd het juiste product kunt vinden. Heb jij vragen welk product jij moet kiezen? Onze specialisten voorzien je graag van advies op maat.