Hydrofiel

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Hydrofiel

Hydrofiel reinigen houdt in, dat de producten die je daarbij gebruikt met water vermengbaar zijn, zonder echter te schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand kan worden gereinigd op een heel milde, zachte en effectieve wijze en vooral: zonder uit te drogen! Hydrofiele reinigingsproducten zorgen ervoor dat de natuurlijke huidbarrière intact blijft en laten de huid na het reinigen zacht, fris en comfortabel aanvoelen.

Een zorgvuldige tweedagelijkse reiniging van de gezichtshuid is één van de belangrijkste basisstappen qua verzorgingsritueel, als je haar gezond, zuiver en goed ontvankelijk voor overige huidverbeterende producten wilt houden. Bij het gebruik van schuimende reinigers of producten op basis van alcohol kan de huid tijdens het reinigen echter flink uitdrogen. Zowel hannah® als Medex bieden uiterst milde, zogeheten ‘hydrofiele’ reinigingsproducten, waarmee de gezichtshuid in alle zachtheid optimaal kan worden ontdaan van make-up, teveel talg en andere onzuiverheden.

Als voorbeelden binnen de lijn van hannah® is er een keuze uit twee hydrofiele reinigers:

Een zuivere, frisse en zachte huid dankzij hannah Cleansing Milk

De milde, romige en pH- regulerende formule van hannah Cleansing Milk is geschikt voor de meest gevoelige huid. De formule ruikt aangenaam naar amandel en reinigt de huid uiterst zacht, maar tevens intensief. Dankzij de hydrofiele samenstelling laat deze rijke milk zich, na het aanbrengen en verdelen ervan over de huid, heel gemakkelijk met water vermengen. Vervolgens kan deze eenvoudig met lauw water worden afgespoeld. Het resultaat is een zijdezachte, comfortabel aanvoelende en perfect gereinigde huid die ontdaan is van make-up, overtollig talg en andere onzuiverheden.

Een schone én heldere huid op een ‘groene’ wijze dankzij hannah Clear Cleansing Oil