Kleiscrub

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Eigenschap
Acne
Huid en zon
Productvorm
Prijs
Sorteren op:

Kleiscrub

Klei bevat mineralen en actieve enzymen, het stimuleert de doorbloeding, versterkt en reinigt de huid en is geschikt voor gebruik in gezichtsmaskers, lichaamspakkingen en voor het kleuren van zeep. Klei wordt al duizenden jaren gebruikt door mensen (en dieren) uit vrijwel alle culturen voor medicinale, decoratieve en communicatiedoeleinden. Deze oude tradities worden nog steeds gebruikt in de vorm van huidverzorgings- bereidingen en spa behandelingen. Klei is, net zoals planten een waar geschenk van moeder natuur! Deze eigenschappen maken dat men voor de reiniging van de lichaamshuid een kleiscrub heeft ontwikkeld.

Bodyscrub met klei
Klei wordt al eeuwen als geneesmiddel gebruikt, vooral voor huidverwondingen en maagaandoeningen.
Klei heeft vele positieve eigenschappen: zo absorbeert klei gifstoffen, stimuleert het de darmflora, verbetert het het immuunsysteem en worden verouderingsverschijnselen vertraagd.

Werking op het lichaam:
Kalmerend
Zuivert de huid
Algehele ontspanning
Reinigt de huid
Verwijdert gifstoffen
Laat de huid er jonger uitzien

Het uitgangspunt van elke scrub is sterk zuiverende klei. Medex Clayscrub heeft een sterk absorptievermogen en kan huidvet (talgresten) en vuil, van bijvoorbeeld huidmicroben, goed in zich opnemen. De huid zal zo ontslakken, waardoor ze heerlijk zacht en glad aanvoelt.