Krijg een stralende huid met de juiste skincare routine

Iedereen weet dat de huid verzorgen erg belangrijk is. Daarom is een evenwichtige en dagelijkse verzorging van de huid onmiskenbaar. In mijn schoonheidssalon krijg ik er dan ook veel mee te maken. Er zijn ontzettend veel huidverzorgingsproducten te verkrijgen en er zijn nog meer adviezen over wat wel of wat juist niet te doen. Hierdoor zie je door de bomen het bos niet meer en weet je misschien wel niet meer waar je beginnen moet. Niemand wil uren voor de spiegel staan, maar een zo efficiënt mogelijke routine hebben. Ik vertel je graag meer zodat jij een stralende huid krijgt met de juiste skincare routine en huidverzorgingsproducten uit de webshop.

Het reinigen van de huid

Begin bij het begin door je huid goed te reinigen. Door je huid in de ochtend en in de avond goed te reinigen met een goede cleanser, verwijder je vuil, make-up en onzuiverheden. Een goede cleanser zorgt ervoor dat jouw huid niet trekt en geen droog gevoel krijgt. Daarnaast bereidt een goede cleanser je huid op de vervolg stappen voor, hierdoor zullen de producten die je na de cleanser gebruikt beter hun werk kunnen doen. Wil jij een stralende huid krijgen volg dan zeker deze stap uit de juiste skincare routine. Het maakt niet uit hoeveel tijd jij hebt om je huid te reinigen, deze stap is een stap die niet overgeslagen mag worden.

Dode huidcellen verwijderen

De 2e stap om een stralende huid te krijgen met de juiste skincare routine is het gebruiken van een toner. Een toner verwijderd namelijk de dode huidcellen, daar wil je graag vanaf. Dode huidcellen zorgen er namelijk voor dat je huid overtollig vet vasthoudt en je poriën kunnen ervan verstopt raken. Een toner gebruik je erg simpel door deze aan te brengen op een wattenschijfje. Je houdt je huid met deze oppepper tevreden.

Een booster en serum gebruiken

Onze huid heeft wel eens wat extra aandacht en liefde nodig. In de koude, maar ook de warme maanden kan onze huid snel droog aanvoelen. Met een booster of serum geef jij jouw huid dat extra beetje aandacht dat het nodig heeft. Een booster of serum breng je aan nadat je je huid hebt gereinigd met een cleanser en toner.

 Je huid hydrateren

Niets zo belangrijk tijdens een goede skincare routine dan je huid hydrateren. Wanneer je een stralende huid wilt hebben is dit dan ook een stap die absoluut niet overgeslagen mag worden. Met een moisturizer hydrateer jij jouw huid. Een moisturizer zal ervoor zorgen dat je huid tegen vochtverlies beschermd wordt. Een goede moisturizer zal de ingrediënten zoals provitamine B5, glycerine en vitamine E bevatten. Wanneer je gebruik maakt van een moisturizer die niet goed werkt, zullen er onzuiverheden in je huid ontstaan en kan deze ook droog en trekkerig aanvoelen. Tip: wanneer je een moisturizer gebruikt warm deze dan op tussen je handen het aanbrengen zal dan erg prettig zijn!

De verschillen tussen een serum, moisturizer en dagcrème?

  1. Een serum zorgt ervoor dat jouw huid wat extra liefde en dus voeding ontvangt. Een serum gebruik je na het reinigen maar voor een moisturizer.
  2. Een moisturizer hydrateert jouw huid. Het is een dag- of nachtcrème, die veelal op hyaluronzuur basis gemaakt is om je huid te hydrateren.
  3. Een dagcrème voedt je huid zoals een moisturizer, echter is het meer een verzamelnaam voor alle crèmes die je overdag gebruiken kunt om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

 Je huid minimaal eens per week verwennen

Je doet er goed aan om minimaal een keer per week je huid te reinigen met een exfoliator. Wat is een exfoliator? Een exfoliator is een erg fijne scrub die heel voorzichtig de dode huidvellen van je huid verwijdert. Het resultaat is een stuk schonere huid. Let op: doe dit niet dagelijks, maar slechts 1 of 2 maal per week. Om je huid niet te belasten doe je het voorzichtig. Je zult merken dat je huid hierdoor kalmeert en een stuk gladder en zachter zal aanvoelen. Een onmisbare stap in jouw skincare routine.

Wanneer je een goede exfoliator gebruikt hebt, is het erg fijn om je skincare routine uit te breiden met een heerlijk diep reinigend masker. Heb je last van een wat vettige huid? Ga dan voor een kleimasker, dit helpt je poriën te verkleinen en onzuiverheden te verwijderen.

Tip: ga nooit de deur uit zonder je huid te reinigen en te beschermen met een moisturizer!

Skincare producten die horen bij jouw skincare routine

Wanneer je aan de slag gaat met jouw skincare routine is het erg belangrijk om hiervoor de juiste producten te gebruiken. Je huid verbeter je namelijk alleen wanneer je de producten gebruikt die goed bij jouw huid passen. Ook doe je er verstandig aan om maandelijks een schoonheidsspecialiste te bezoeken. Je zult merken dat dit echt wat voor je huid doet. Gemakkelijk en snel de beste producten online bestellen? Dat doe je uiteraard in onze webshop!

Conclusie hannah huidcoach 

Door de vele jaren ontwikkeling, kennis en ervaring hebben hannah huidcoaches landelijk laten zien dat zij in staat zijn om optimale huidverzorging te bieden. Samen met een huidcoach wordt een gericht plan opgesteld van dagelijkse verzorging met hannah huidproducten. Alle producten zijn bovendien te bestellen bij Verbeter Mijn Huid. Op deze pagina zijn alle producten van hannah te bestellen. En voor 12:00 besteld, is morgen in huis! Daarnaast kan een ervaren hannah huidcoach nog extra services bieden, denk aan de bindweefselmassage en rimpel reductie therapie. Deze aanpakken zijn wetenschappelijk bewezen en gepatenteerd door hannah. Om die reden kunnen alleen hannah huidcoaches gebruik maken van deze aanpak.


Verder staat bij het huidverzorging proces centraal dat de klant duidelijk weet wat er gaat gebeuren. Zo wordt het plan afgestemd per klant, en aangepast op zijn of haar omstandigheden. Door empathie en inlevingsvermogen wordt vervolgens het optimale plan samengesteld voor die klant. Deze aanpak is heel anders dan een reguliere schoonheidsspecialist heeft. Die heeft bovendien geen strategie voor de lange termijn, iets waar een hannah huidcoach wel naar streeft. Zo bieden hannah huidcoaches net dat beetje extra, wat zich doet onderscheiden van een reguliere schoonheidssalon.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden als klant of om toekomstig hannah huidcoach te worden? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij helpen jou graag, zowel als klant of als opleiding. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en hier verder op bouwen.