Lait

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Eigenschap
Acne
Huid en zon
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Lait

Lait is een hydrofiele manier van gezichtsreiniging. Hydrofiel houdt in dat deze lait met water vermengbaar is, zonder te schuimen. Dit zorgt ervoor, dat de huid diepgaand kan worden gereinigd op een zeer milde en effectieve wijze zonder de natuurlijke beschermmantel te verstoren. Het advies is een milde, romige en PH-regulerende reinigingslait die geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. De formule reinigt de huid uiterst zacht, maar effectief. Het resultaat is een zijdezachte, comfortabel aanvoelende en perfect gereinigde huid, die ontdaan is van make-up, overtollig talg en andere onzuiverheden.

Advies voor thuisgebruik:
Om het verstoren van de natuurlijke beschermmantel van de huid te voorkomen, dient een reiniging zoveel mogelijk overeen te komen met de huideigen lipiden respectievelijk pH-waarde.
Daarnaast hoeft een reiniging niet de huid binnen te dringen, omdat zij alleen gebruikt wordt voor de oppervlakkige behandeling van gezicht of lichaam. Door verkeerde, te sterke reiniging, wordt de huid droger, trekt meer en wordt de natuurlijke beschermlaag aangetast.
De Cleansing Lait is geschikt voor de meest gevoelige huid en reinigt de huid uiterst zacht, maar tevens intensief. Dankzij de hydrofiele samenstelling laat deze rijke milk zich, na het aanbrengen en verdelen ervan over de huid, gemakkelijk met water vermengen en spoelt deze daarna eenvoudig af.
Verwijder de Cleansing Lait bij voorkeur met een vochtig en warm microwavekompres. Hierdoor blijft de hoornlaag van de huid in tact. Het resultaat is een zijdezachte, comfortabel aanvoelende en perfect gereinigde huid die ontdaan is van make-up, overtollig talg en andere onzuiverheden. Na het gebruik van de Cleansing Milk is het noodzakelijk om de hannah Sensitive Skin Lotion of hannah Active Lotion te gebruiken. Bij waterproof (oog)make-up wordt bij voorkeur de hannah Cleansing Oil gebruikt.