Lichaam algeheel

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Prijs
Sorteren op:

Lichaam algeheel

Voor het lichaam algeheel zijn hygiëne en verzorging belangrijk voor onze algemene gezondheid en ons welzijn. Kwalitatief hoogstaande huidverzorgingsproducten helpen je bij het reinigen en verzorgen van je lichaamshuid en beschermen deze tegen schadelijke vloeden van buitenaf, zoals de zon en warme en koude weersomstandigheden. Zij kunnen ook worden gebruikt om een geïrriteerde huid te kalmeren en eventuele problemen te behandelen. Een goede dagelijkse huidverzorging helpt bij het herstellen van de natuurlijke balans in de huid en zorgt dat deze er blijvend goed uitziet en gezond aanvoelt.

Reinigen
Grondig reinigen van het lichaam algeheel is de eerste stap voor effectieve huidverzorging. Bij het reinigen worden vuil, talg, transpiratie en andere reststoffen verwijderd, zodat de huid schoon en gezond blijft aanvoelen.

Lichaamsverzorging
Verzorgingsproducten hydrateren en voeden de huid. Gebruik een crème of lotion om je huid na het reinigen te hydrateren en eventuele specifieke huidproblemen (zoals droogte) te behandelen. Verzorgingsproducten kunnen ook op specifieke lichaamsdelen worden aangebracht, zoals de handen en voeten, oksels en hoofdhuid.

Lichaamsverzorging
Bescherming tegen de zon is belangrijk gedurende dagen waarop uw huid wordt blootgesteld aan schadelijke UV-stralen, de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige veroudering van de huid. De lichaamshuid wordt niet zo vaak aan UV-straling blootgesteld als de gezichtshuid, dus dit is geen essentiële dagelijkse stap, maar moet indien nodig in de dagelijkse huidverzorging worden opgenomen.