Huidverzorging mannen

De mannenhuid heeft net als vrouwen een goede verzorging nodig. Echter verschilt de huid van mannen ten opzichte van vrouwen. Mannen hebben een wat dikkere huid en grotere poriën, dit komt omdat mannen een ander hormoon aanmaken, testosteron. Doordat dames en heren verschillen qua huid is er ook een andere huidverzorging voor mannen nodig.

Huidveroudering

Tegenwoordig willen steeds meer mannen hun huid goed verzorgen en rust er geen taboe meer op om een afspraak te maken bij de schoonheidsspecialiste. Ze zijn bewuster bezig met hun huid en willen hun huid dan ook graag voorzien van de juiste verzorging. Voor de mannen met een leeftijd boven de 30+ , 40+ en 50+ heeft hannah de Personal Choice lijn. Naarmate we ouder worden, neemt het vochtgehalte in het gezicht af, de huidcellen werken minder actief en er ontstaat een tragere celdeling. De bruine algen die in het product zitten verwerkt, zorgen voor een bescherming tegen stress en uv-straling.

Huidverzorging mannen

Huidverzorging voor mannen voor elk huidtype

Een betere huid begint bij jezelf. Natuurlijk heeft voeding en je levensstijl een grote invloed op je huid. Naarmate je ouder wordt zul je merken dat het verouderingsproces langzaamaan begint. Misschien ben je altijd al bezig geweest met huidverzorging voor mannen, dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je huid goed te blijven verzorgen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de juiste producten te gebruiken om de huid te verbeteren. Om het juiste product voor jouw huid te kopen is het goed om te weten welk huidtype je hebt. Iedereen is anders en heeft een ander huidtype, we kunnen de volgende huidtypes onderscheiden:

  • Droge huid
  • Normale huid
  • Vettige huid
  • Gecombineerde huid

Een goede huidverzorging voor mannen begint bij de basis

In onze webshop vind je diverse producten voor de huidverzorging voor mannen. Net zoals voor vrouwen is het ook voor mannen belangrijk om hun huid dagelijks goed te verzorgen. Denk hierbij aan reinigen, hydrateren en srubben. Je kunt je huid al reinigen na het douchen, door de warmte van het water gaan de poriën open staan waardoor je met reinigen beter tot de kern van de huid doordringt.

Scrub één keer per week je gezicht om dode huidcellen en vuil te verwijderen, door het scrubben komen er nieuwe huidcellen en vermindert de kans op ontstekingen zoals acne.

Na het reinigen en scrubben maak je de huid goed droog om het vervolgens te hydrateren met een gezichtscrème. Vooral in de winter is huidverzorging voor mannen belangrijk, in deze maanden is kou funest voor je huid wanneer je het niet goed verzorgd. Om te voorkomen dat je huid heel droog wordt in deze periode is het goed om je gezicht te hydrateren.

Gratis verzending binnen Nederland

Bestel huidverzorging voor mannen eenvoudig online. Door gebruik te maken van het filter, krijg je snel een selectie aan producten die voor jouw van toepassing zijn. Wanneer je vóór 12.00 uur besteld, kun je de huidverzorgingsproducten voor mannen morgen al gebruiken. Heb je vragen over een van onze producten of wil je advies? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik beantwoord je vragen graag.