Medex producten

Medex is een internationaal opererend, ISO-gecertificeerd (het bewijs van kwaliteit!) cosmeticahuis. Ik werk al jaren als schoonheidsspecialiste en in mijn schoonheidssalon gebruik ik Medex producten voor mijn klanten. Medex heeft een uitgebreide lijn met verzorgingsproducten: deodorant, handcreme, dagcreme, reinigingsproducten, bodylotions, etc. De producten zijn geschikt voor de gezonde huidtype, maar ook voor de probleemhuid. Denk aan acne, couperose, littekens, een rokershuid, rosacea. Alle Medex producten zijn verkrijgbaar in mijn webshop! Hier ben ik erg trots op. Op deze pagina lees je alles over het merk Medex en de producten.

Veel plezier bij het lezen! – Karin Petter

Verbetermijnhuid Medex Bedrijf

Wie of wat is Medex?

33 jaar geleden werd Medex opgericht. Het was een farmaceutisch bedrijf met als volledige naam ‘MEDische EXport’. Door researchuitkomsten werden de huidverbeterende producten steeds belangrijker. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererend cosmeticahuis met de meest hoogwaardige producten voor huidverbetering. Veel werknemers horen al tientallen jaren bij het bedrijf en hun persoonlijke inzet, zorg, liefde en wetenschappelijke kennis is al diverse malen beloond met een award.

In het eigen, veel geroemde creatieve laboratorium, worden de Medex producten ontwikkeld. Er zijn meerdere lijnen, om zo aan de individuele behoeftes van de gebruiker te voldoen. De belangrijkste productlijn is de Professional-lijn. Maar er is ook een ‘prestigelijn’ met de naam Josephine van Steinborg. Daarnaast is er de natuurlijke, etherische lijn Quintenstein. Het is interessant hoe Medex de weg insloeg naar de cosmetica (nooit helemaal) en nu, haast automatisch, met de nieuwste ontwikkelingen weer terug is bij de therapeutische specialiteiten voor cosmetische toepassingen. De Serum Repair Therapie en de Cosmetische Mesotherapie zijn voorbeelden hiervan.

Verbetermijnhuid Medex Professional 3

Medex producten voor huidverzorging

De Medex-filosofie over huidverzorging is een wetenschappelijke methode om werkstoffen in de huid te brengen. Een systeem waarbij de natuurlijke barrières van de huid worden afgebroken en daarna weer hersteld. Een behandelingsmethode waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met huidtype maar ook met andere omstandigheden, zoals leeftijd en huidconditie.

 

Persoonlijk advies

De beste manier om huidveroudering en/of rimpelvorming zolang mogelijk uit te stellen is om al op jonge leeftijd te beginnen met goede verzorging van de huid en je hierbij te laten adviseren. Dit geldt ook voor huidproblemen. Goed advies en de juiste informatie is van belang. Zo kan het product zijn werk goed doen. Ik adviseer je graag persoonlijk. Natuurlijk doe ik dat in mijn salon, maar ook als je via de webshop Medex producten koopt, wil ik je graag adviseren over het juiste gebruik. Dit kan per telefoon of per e-mail. Ook als je twijfelt over welk product het beste voor jouw huid is: neem contact met me op

Best verkochte Medex-producten

Ontdek de 8 verbeteringslijnen van Medex


Medex heeft 8 productlijnen, met elk hun eigen sterke kanten. Hieronder lees je welke 9 lijnen dit zijn. Welke lijn past bij jou?

Verbetermijnhuid Medex Professional 2Professional

Bij Medex wordt gewerkt met de modernste methodes op wetenschappelijk gebied. Zo kan de huid die aangetast is herstellen en de vochtigheidsgraad weer in balans gebracht worden. Het effect: minder (zichtbare) rimpels en kraaienpootjes. Rimpels, groeven en kraaienpootjes worden tegengehouden, vervagen of verdwijnen zelfs! De huid blijft stevig. Klik hier om alle Medex Professional-producten direct te filteren en te bekijken.

Verbetermijnhuid Medex Purus AcnePurus Acne

De overproductie van talgkliertjes speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van acne. Sommige mensen hebben meer talgproductie dan anderen, dat zijn mensen met een vette huid. In de puberteit heeft bijna iedereen ‘last’ van het feit dat klieren anders reageren; ook de talgkliertjes. Als de puberteit voorbij is, dan zijn alle klieren goed afgesteld en alleen de mensen met, van nature, een hogere afscheiding van de talgklieren en grotere follikels, blijven acne houden.
Je kunt ook pukkeltjes hebben als gevolg van een gevoelige, zogenaamde nerveuze huid. Vaak is dat te zien doordat de huid rood en/of vlekkerig is. De oorzaak van deze pukkeltjes is van allergische aard en ze ontstaan niet door verstoppingen van de follikels, zoals hiervoor werd beschreven. Met name bij deze vorm kan bepaald voedsel een rol spelen (aardbeien is een bekend voorbeeld), maar dat is natuurlijk bij iedereen anders.
De acne kan volledig verdwijnen. Maar hou er rekening mee dat je zelf ook veel moet doen en vooral door moet zetten. Er bestaat geen middel dat acne even snel verhelpt, maar het is zeker dat je niet je hele leven met een acneprobleem zult zitten. De Medex Purus Acne-producten helpen je om de acne te verminderen en je huid weer gezond te maken. Klik hier om alle Medex Purus Acne-producten direct te filteren en te bekijken.

Lees hier de blog over acne, wat het precies is en wat je wel en niet moet doen!

Verbetermijnhuid Medex QuintensteinQuintenstein

De lijn Quintenstein is een lijn met de kracht uit de natuur en de ‘hightech’ van het Medex-laboratorium. Met een uitstraling vanuit de tijd dat glamour nog niet voor iedereen was weggelegd. De producten van Quintenstein zijn van uitzonderlijke kwaliteit. En er is meer; Quintenstein-verpakkingen beschermen de natuur, alles is uitsluitend van gerecycled materiaal. Quintenstein is 100% natuurlijk, ecologisch, biologisch en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Klik hier om alle Medex Quintenstein-producten direct te filteren en te bekijken.

Verbetermijnhuid Medex Serum Repair TherapySerum Repair Therapy

Wil je naast je (goede) dagelijkse huidverzorging een stoot-therapie, die je huid op korte termijn aansprekend verbetert? En je wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmetische chirurgie? Dan is Medex Serum Repair Therapie een oplossing.
De Medex Serum Repair Therapie-producten kun je een paar weken als therapie inzetten of blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten. Zo krijg en behoud je een krachtige huid. Naast het gebruik van deze producten kun je je gebruikelijke crèmes gewoon blijven toepassen.
De samenstelling van de Serum Repair Therapy-producten maakt dat de werkstoffen een dermate sterke werking en penetratie hebben, dat het ook erg geschikt is voor de huid van de man en de donkere huid. Klik hier om alle Medex Serum Repair Therapy-producten direct te filteren en te bekijken.

Softly Skin CareVerbetermijnhuid Medex Softly 2

De lijn Softly (Fragile) Skin Care is voor de extra overgevoelige huid. In feite heeft iedere huid die iets ouder wordt behoefte aan een zachte, mooie volle crème. Medex is daar inmiddels in gespecialiseerd door de ervaring met Quintenstein. En nu wordt deze ervaring uitgebreid voor de echt hypergevoelige huid, met de producten van Softly. Bij het ouder worden, wordt de huid steeds dunner en daardoor gevoeliger voor diverse factoren waar de huid voorheen wel tegen kon. Denk aan UV-straling door zonlicht, uitdroging door de centrale verwarming en harde wind. Ineens reageert de huid op de meest gewone verzorgingsproducten als shampoo, zeep en de crèmes die je altijd gebruikte. Daarom is het tijd voor Softly, het zachtste van het zachtste. Klik hier om alle Medex Softly Skin Care-producten direct te filteren en te bekijken.Verbetermijnhuid Medex Sun with SenseSun with Sense

Medex Sun with Sense biedt voor elke zonsituatie en elk huidtype een passend zonneproduct om onbezorgd in de zon te kunnen vertoeven. Geen huid is gelijk. Sommige mensen verbranden nooit. Voor hen is de zomer een tijd om onbekommerd te genieten van de weldaad van de zon. Voor anderen is de zomer een lastige tijd, omdat elk straaltje zon teveel zou kunnen zijn voor de huid. Ze kunnen een pijnlijke, roodverbrande huid krijgen. Maar voor iedereen, juist ook degenen die niet zo snel verbranden, ligt het gevaar van huidbeschadiging of huidkanker op de loer. Een goede bescherming is daarom voor iedereen van belang, met name voor kinderen. Klik hier om alle Medex Sun with Sense-producten direct te filteren en te bekijken.

Verbetermijnhuid Medex XenymphusXENYMPHUS

XENYMPHUS doorbreekt de traditie dat modderbaden, algenpakkingen en andere kuurproducten weliswaar goed voor de huid en conditie zijn, maar erg ‘basic’.
XENYMPHUS werkt buitengewoon doeltreffend. Er is veel aandacht besteed aan welbehagen, luxe en geur. De geur wordt bijvoorbeeld verkregen door essentiële oliën van planten. Daardoor is een XENYMPHUS-kuur naast goed, ook heerlijk en weldadig. Je kunt er weer als herboren tegenaan. Klik hier om alle Medex Xenymphus-producten direct te filteren en te bekijken.

Medex for MenVerbetermijnhuid Medex Man

De mannenhuid is dikker, heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor treden ouderdomsverschijnselen (zoals rimpels) later op. Maar als deze eenmaal optreden, dan zijn ze sterker en stugger. Er is dan minder makkelijk iets aan te doen. Daarom is het voor de man nóg belangrijker om al in een vroeg stadium dit proces te voorkomen. Zeker bij de eerste tekenen moeten ze onmiddellijk iets doen om dit proces te stoppen of te vertragen. Klik hier om alle Medex for Men-producten direct te filteren en te bekijken.

Populaire Medex-behandelingen

 

Medex Mesotherapie

Verbetermijnhuid MesotherapieTegenwoordig bestaat de mogelijkheid om – wanneer je vindt dat ‘gewone’ huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn – door middel van prikjes spectaculaire resultaten te boeken. Bij het grote publiek is meestal alleen Botox bekend. Het is zelfs zo bekend dat bijna alle vormen van deze relatief nieuwe ‘anti-ageing’ behandelingen zo genoemd worden. Maar er zijn veel meer mogelijkheden.
Afhankelijk van het doel van de behandeling is er de keus uit: botox, cosmetische mesotherapie, fillers/injectables of fruitzuren.

Wat is Cosmetische Mesotherapie?

Cosmetische Mesotherapie is de meest effectieve methode om de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid te brengen, doordat de bovenste barrière van je huid doorbroken wordt.

De vijf krachtige werkstoffen van Acti-Lift stimuleren je huid weer in optimale conditie te komen. Met een kuur van maximaal vijf wekelijkse behandelingen wordt het optimale resultaat gehaald. Daarna heb je slechts één à twee opfrisbehandelingen per jaar nodig om de conditie van je huid optimaal te houden. De mate van resultaat wordt bereikt afhankelijk van de methode, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan. 2M Cosmetische Mesotherapie zorgt voor: een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien en een optimale conditie van de huid. Het resultaat is echt ongelooflijk. Je zult versteld staan van het resultaat van vijf behandelingen. Vaak is na de Cosmetische Mesotherapiebehandeling het gebruik van fillers of Botox niet meer nodig; hooguit nog voor één of twee hele diepe plooien.

Spectaculaire huidverjonging!

Deze Cosmetische Mesotherapiebehandeling kan zowel met als zonder naalden. Met behulp van de Red Baron Mesogun worden door een klein naaldje werkstoffen op een optimale wijze in de huid gebracht, waardoor je spectaculaire resultaten bereikt zoals:

Verbetermijnhuid Mesotherapie met naalden

  • Anti-ageing
  • Herstellen van de vochtbalans
  • Vermindering van de rimpeltjes en plooien in gelaat, hals en decolleté
  • Huidverfijning
  • Vermindering van acné
  • Afname van wallen en donkere kringen rond de ogen
  • Stevigere en jongere huid die in optimale conditie is

 

Medex Fruitzuurbehandeling

Een fruitzuurbehandeling heeft een diepreinigende werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

Kuurbehandeling
Deze (kuur)behandeling is een echte winterbehandeling en is gericht op een positieve beïnvloeding van de huid. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Alpha Hydroxy Acids (= fruitzuren).
De behandeling geeft geweldige resultaten, in het bijzonder bij:Verbetermijnhuid Medex Fruitzuurbehandeling
– een droge huid
– acne (acnelittekens)
– de oudere huid (kleine rimpeltjes)
– verdikte hoornlaag
– ouderdomsvlekken
– hyperpigmentatie
– rokershuid
A-Hycid© gelVerbetermijnhuid Medex Fruitzuren
De ‘A-Hycid© gel’ die tijdens de behandeling wordt gebruikt, is samengesteld uit drie fruitzuren:

– melkzuur: komt voor in fruit en melkproducten en komt van nature voor in het menselijk lichaam.
– citroenzuur: komt voor in citrusvruchten en planten en komt van nature voor in het menselijk lichaam.
– wijnsteenzuur: komt voor in fruit en oude wijn en is een anti-oxydant.

Doordat de gebruikte fruitzuren geen onbekenden zijn voor het menselijk lichaam is dit een biologische en veilige manier van peelen.

hannah huidverbetering
medex
VerbeterMijnHuid - Thuisbezorg
  • bijna 200 producten voor huidverbetering en -verzorging
  • gratis verzending binnen Nederland
  • vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis