Epiquick

Merknaam
Geslacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Huid en zon
Haargroei
Prijs
Sorteren op:

Epiquick
De Epiquick Roll&Go is speciaal ontworpen om gezichtsharen op zeer snelle en eenvoudige wijze te epileren.

Razendsnel epileren, zonder het gebruik van een spiegel;
Epileert zelfs de fijnste donshaartjes;
Breekt de haar niet maar epileert;
Geeft een langdurig resultaat;
Een zijdezacht gladde huid, betere make-up hechting;

De Epiquick is wel wat “agressiever” dan de andere versies. Vooral de eerste keer is het gebruik wat pijnlijker maar hier went je huid wel aan wanneer je hem meerdere malen gebruikt. Hij is daarnaast wel een stuk secuurder dan de Classic epilator, er blijft geen enkel haartje over.

Alle gezichtsharen behoren nu tot het verleden. Zelfs met de fijnste donshaartjes rekent de Epiquick® epileer veer zeer snel af, dankzij haar unieke spiraalvorm. Nog nooit is het zo makkelijk geweest om je gezicht te ontharen. Nooit meer een kapotte huid of langdurig een rood gezicht. De Epiquick trekt de haren er met wortel en al uit waardoor de haren langer weg blijven en zachter terug komen zonder de huid te beschadigen.

Tips voor het gebruik
Om af te sluiten nog enkele tips voor het gebruik. Het is belangrijk dat je huid voor het gebruik van de Epiquick vetvrij is. Was je huid kort voor de behandeling met koud water en droog grondig af. Tijdens de behandeling kun je de haartjes makkelijk uit de epileerveer blazen. Het is aan te raden om de epileerveer na ieder gebruik te desinfecteren.