Hannah producten

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Hannah
Ik ben een gecertificeerde hannah huidcoach én Specialist in huidverbetering, en doe meer dan alleen het structureel verzorgen van de huid. Omdat ik in mijn schoonheidssalon in Hengelo (Ov) met het unieke hannah systeem voor huidverbetering werk, spreekt men over een huidcoach in plaats van een schoonheidsspecialist! Ik ben er trots op dat ik de bijbehorende huidverzorgingsproducten ook via mijn webshop “VerbeterMijnHuid” aan kan bieden!!

Coaching en begeleiding
Alles valt en staat met het jou op de juiste wijze coachen én begeleiden. Je zult je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren én thuis structureel onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren. Als huidcoach ben ik in staat om je dit dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips. Ik kan dit telefonisch of via de mail doen indien je producten via mijn webshop besteld.

Huidherstellend en huidverbeterend
Het is belangrijk voor je om te weten dat het bij hannah om hoogwaardige producten met actief werkende, intensief huidherstellende en huidverbeterende ingrediënten gaat.

Voor het behalen van optimale resultaten zal ik je goede adviezen geven over het juiste thuisgebruik van de hannah producten. Dit is van wezenlijk belang voor het bereiken van zichtbare en voelbare, maar bovenal een structurele huidverbetering!

De Pers
Graag wijs ik je ook op de vele publicaties van hannah. Als voorbeeld wil ik artikelen noemen in de Beau Monde, Quest, Margriet, Viva, Linda, Jackie, Santé en Jan.

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering!
Het ongekende specialisme in huidtherapie, jarenlange praktijkervaring én het absolute pionierschap inzake de revolutionaire en wetenschappelijk bewezen bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!