Medex

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Transpiratie
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Haargroei
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Medex
Medex is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal opererend, ISO-gecertificeerd cosmeticahuis met de meest hoogwaardige cosmeticaspécialités. En alle Medex-producten zijn verkrijgbaar via mijn webshop, VerbeterMijnHuid!!

Huidverzorgingsproducten
De Medex-filosofie over huidverzorging is een wetenschappelijke methode om werkstoffen in de huid te brengen.
Een systeem, waarbij de natuurlijke barrières van de huid worden geslecht en daarna weer hersteld.
Een behandelingsmethode waarbij niet alleen rekening gehouden wordt met huidtype, maar ook met andere omstandigheden zoals leeftijd en huidconditie.
Voor professionele schoonheidsspecialisten die zich willen onderscheiden door meer dan alleen standaardbehandelingen te geven.

Stel huidveroudering/rimpelvorming uit
De beste manier om huidveroudering en/of rimpelvorming zolang mogelijk uit te stellen is om reeds op jonge leeftijd te beginnen met goede verzorging van de huid en je hierbij te laten adviseren.

Wie is Medex?
33 jaar geleden werd het bedrijf gesticht als farmaceutisch bedrijf (MEDische EXport). Door researchuitkomsten werden de huidverbeterende preparaten steeds belangrijker. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererend, ISO-gecertificeerd cosmeticahuis met de meest hoogwaardige cosmeticaspécialités. Velen van de werknemers horen er al tientallen jaren bij; hun persoonlijke inzet, zorg, liefde en wetenschappelijke kennis, is al diverse malen beloond met Awards. Het eigen, veel geroemde creatieve research- laboratorium heeft gezorgd voor verschillende cosmeticalijnen, om aan individuele behoeftes te kunnen voldoen; de kern is de “Professional” lijn, met als prestigelijn: “Josephine van Steinborg” en de natuurlijke, etherische lijn: “Quintenstein”. Interessant is het te zien, hoe het Medex researchlaboratorium schijnbaar afsloeg naar de cosmetica (nooit helemaal) en nu, haast automatisch, met de nieuwste ontwikkelingen weer terug is bij therapeutische spécialités voor cosmetische toepassingen. De “Serum Repair Therapie” en de “Cosmetische Mesotherapie“ zijn voorbeelden hiervan.