Nagels

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Huidklacht
Huidtype
Productgroep
Lichaamsdeel
Eigenschap
Huid en zon
Productvorm
Prijs
Sorteren op:

Nagels

Je handen hebben tijdens de winter veel te verduren. Ze worden droog van de kou en zitten steeds maar weggestopt in dikke handschoenen. Nu de zomer er aan komt, kun je ze weer tevoorschijn toveren. Maar natuurlijk wel nadat je ze goed verzorgd hebt! Het is belangrijk dat je jouw handen gehydrateerd houdt. Geef je nagels met een vijl de goede vorm, dit is mooier dan wanneer je ze knipt. Het beste is als je een vijl hebt met verschillende kanten, die je ook kunt gebruiken om het oppervlak te vijlen. Wanneer je dit doet, maak je je nagel namelijk helemaal schoon en blijft nagellak beter zitten. Bovendien kun je het zo mooi egaal aanbrengen.

Witte nagels
Heb je veel last van gele nagels en zou je willen dat ze wat witter werden? Pak een bakje met warm water en doe daar een paar druppels citroensap in. Laat je nagels vervolgens vijf tot tien minuten in het bakje water weken. Citroensap heeft een blekende werking. Hierdoor zullen je nagels mooi wit worden.

Nagelriemen
Nu je nagels goed warm en daardoor wat zachter zijn geworden, kun je mooi tijd besteden aan je nagelriemen. Je nagelriemen moeten één keer in de zoveel tijd omhoog worden geduwd. Bij sommige mensen is dit vaak nodig, anderen doen het nauwelijks. Wel is het goed voor de verzorging en het ziet er een stuk beter uit. Je kunt je nagelriemen opduwen met de nagels van je andere hand of je gebruikt er een speciaal apparaatje voor. Heb je veel last van je nagelriemen en is het moeilijk om ze mooi te houden? Koop dan een olie die hier speciaal voor gemaakt is. Deze olie maakt je nagelriemen zacht en heeft een verzorgende werking.