Over ons

Huidverzorging is erg persoonlijk en iedereen heeft een andere wens. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ging nadenken hoe ik anderen hierbij kon helpen. Ik wil je adviseren, ontzorgen en ik wil je helpen je huid te verbeteren, daar waar jij het belangrijk vindt.
Al jarenlang werk ik met de productmerken hannah en Medex. Deze twee merken staan wereldwijd erg goed bekend en hebben allebei een complete lijn huidverzorgings- en verbeteringsproducten. Ook zijn de merken uitstekend met elkaar te combinerenVerbetermijnhuid Medex Charlotte Sophie. Afhankelijk van het huidtype, maar ook van de wensen, adviseer ik mijn klanten het gebruik van hannah en/of Medex.

Verbetermijnhuid hannahVerbeterMijnHuid
Hoe kun jij nu de beste keuze maken tussen de ongeveer 200 producten die we aanbieden? Wat vind jij belangrijk? Wat wil jij verbeteren?
Bedenk wat je belangrijk vindt aan een product, waarvoor je het gebruikt (reiniging, bescherming, stimulering) en wat voor soort huid je hebt (droog, vet, geïrriteerd). Zoek je een gel, een crème of een lotion? Heb je een voorkeur voor Medex of hannah? En heb je een budget in je hoofd?

Filter in de webshop op de elementen die jij belangrijk vindt, de volgorde maakt niets uit. Je zult zien dat je snel jouw product gaat vinden. En ik zorg dat het zo snel als mogelijk bij je is, zodat jij zelf kunt beginnen met het verbeteren van jouw huid! Gemakkelijk toch? En kom je er niet uit, neem dan contact met mij op zodat ik je persoonlijk advies kan geven.

 

Het keurmerk van VerbeterMijnHuid

Veilig en betrouwbaar
VerbeterMijnHuid - ThuiswinkelkeurmerkVerbeterMijnHuid is door Thuiswinkel Keurmerk gecertificeerd. Ik hecht er de grootste waarde aan dat jij kunt vertrouwen dat VerbeterMijnHuid als webshop of thuiswinkel voldoet aan de daarvoor gestelde eisen en voorwaarden. Het keurmerk geeft aan dat ik mij op betrouwbaarheid en veiligheid laat controleren. Je kunt er dus van op aan dat ik jouw bestellingen volgens afspraak zal uitvoeren.zodat jij jouw producten veilig en betrouwbaar bij mij kunt kopen.

Het belang van kwaliteit
Alleen door kwaliteit te leveren kan ik me onderscheiden in de markt. Niet alleen ten opzichte van concurrenten in eigen land, maar ook daarbuiten. Met de erkenning via het Thuiswinkel Keurmerk bied ik jou betrouwbare kwaliteit.

Het groene slotje: het belang van veilige verbindingenVerbeterMijnHuid - SSL certificering
Met SSL wordt al jouw vertrouwelijke informatie op de website van VerbeterMijnHuid versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Aan het groene slotje in de adresbalk kun je onmiddellijk zien dat je een beveiligde verbinding hebt en dat de bedrijfsgegevens zijn gecontroleerd. Let dus altijd op dit groene slotje als je producten via de site bestelt!

Betalen van je bestelling

VerbeterMijnHuid - betalen met IdealBetalen met iDEAL
Met iDEAL kun je je aankopen bij VerbeterMijnHuid op een vertrouwde, veilige en gemakkelijke manier vooraf online betalen. Je rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

VerbeterMijnHuid - betalen met PaypalBetalen met Paypal
Je mag ook betalen met Paypal. Ook op deze manier kun je snel, veilig en vooraf online betalen. PayPal maakt het mogelijk om met je e-mailadres en wachtwoord te betalen.

 


Betalen via een directe bankoverschrijving
VerbeterMijnHuid - betalen via directe bankoverschrijving
Natuurlijk kun je ook via een directe bankoverschrijving betalen. Je maakt dan het totaalbedrag over naar bankrekening NL57INGB0002887266, t.n.v. Schoonheidssalon Karin Petter te Hengelo. Gebruik je factuurnummer als betalingsreferentie. Bedenk dan wel dat je bestelling verzonden wordt op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben.

hannah huidverbetering
medex
VerbeterMijnHuid - Thuisbezorg
  • bijna 200 producten voor huidverbetering en -verzorging
  • gratis verzending binnen Nederland
  • vóór 12:00 uur besteld, morgen in huis