Romig

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Moment
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Eigenschap
Ouderen
Huid en zon
Productvorm
Ons Advies
Prijs
Sorteren op:

Romig

Last van een droge huid? Gebruik een creme die romig is.

Wat betekent het als de lente weer op gang komt en de temperatuur weer kan dan oplopen richting de 20 graden? Dat betekent dat de eerste echte rokjesdag er weer aan zit te komen en we onze benen weer mogen laten zien. Maar goed, die benen hebben een lange winter verscholen gezeten onder een dikke laag kleding, en zijn daardoor behoorlijk droog geworden. Ook last van een droge huid op je benen? Gebruik daarom een romige creme.

De beste manier om de droge huid flink te verwennen en weer zacht en soepel te maken, is met onze ultraverzorgende en romige cremes. Deze bevaten essentiële oliën die heel goed door de huid wordt opgenomen en je benen daarmee direct lekker zacht en soepel maakt.

Deze cremes kun je gebruiken op iedere plek waar jij last hebt van een droge huid. Je zult direct resultaat zien, een droge huid verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Natuurlijke ingrediënten
Veel van onze producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingredienten. Daarmee smeer je dus een heerlijke natuurlijke en verzorgende crème op je benen en op de rest van je lichaam.