Spray

Merknaam
Geslacht
Verbeterfase
Huidklacht
Gezichtsdeel
Huidtype
Productgroep
Eigenschap
Acne
Ouderen
Huid en zon
Productvorm
Prijs
Sorteren op:

Spray

hannah Sparkling Spray is intensief hydraterend, kalmerend, herstellend, verfrissend, zorgt voor een effectieve crémeopname, matterend, allergeen- en parfumvrij.

Vocht en voeding zijn voor de huid net zo belangrijk als eten en drinken voor het gehele lichaam. Het is daarom noodzakelijk om de huid goed te hydrateren, alvorens een passende crème aan te brengen. Dit product bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan natuurlijke aloë vera. Dit verzorgt en verbetert het transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende producten, waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden. Bovendien krijgt het vochtgehalte van de huid een zeer krachtige impuls. Het heeft tevens een matterende invloed bij een overtollige glans op de huid, waardoor zij een fris, egaal en goed verzorgde uitstraling krijgt. De toevoeging van de diverse antioxidanten, waaronder vitamine C, zorgt voor een verhoogde bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het resultaat? Een tintelfrisse, transparante voorbereiding op de hoogwaardige voedingsstoffen van de overige huidverbeterende producten.

Advies voor thuisgebruik:
– Na de dagelijkse reiniging een aantal keren vernevelen en inmasseren; het gebruik van de Sparkling Spray heeft een matterend effect.
– Vervolgens een passend hannah® product aanbrengen;
– Wanneer de huid blijft glimmen, kan deze gematteerd worden door de Sparkling Spray ook te gebruiken nadat de crème aangebracht is.